Да мислим позитивно е лесно. Ето как!

x


Съдбата не е абстрактно понятие. Тя е отговорът на онова, което си пожелаваме. Всеки човек е обграден от невидими енергии, които улавят мислите и желанията му и ги пренасят като послание към Вселената. Вселената притежава безкраен потенциал и може да сбъдне всяко желание. Наистина всяко. Звучи ви прекалено езотерично?

В последно време книгите, обръщащи особено внимание на вярата в позитивното мислене и чудесата, стават все по-популярни. И това не е чудно като се има предвид, че обществото ни се движи по силно негативни пътеки. Впечатляваме се от лошото, а пропускаме красотата на положителните преживявания и емоции. Така започваме да излъчваме негативна енергия, която достига до Вселената. Факт е, че тя разполага с БП (БП – Безкраен Потенциал) или закон за привличането и сбъдването на желания. Всичко е възможно: здраве, радост, щастливо семейство, страхотна работа, къщата на мечтите или отдавна желано пътуване. Ако се опитате да си представите как изглежда желанието ви, как ухае и какви чувства предизвиква то, мечтата ще се сбъдне. Има само една малка уловка: трябва да изключите критичното от подсъзнанието си и да вярвате безусловно, че нещата ще се случат.Позитивното мислене се учи

Тук вероятно се появява въпросът: как може нещо толкова просто като една мисъл да повлияе на света? Е, преди стотина години никой не е вярвал, че може да се направи телевизор, който да информира за всичко случващо се по света. Никой не е вярвал, че мобилен телефон с големината на тесте карти за игра може да ви свърже с любимите хора, намиращи се на стотици хиляди километри от вас. Всичко започва с положителната нагласа. Само, когато приемем, че едно нещо е възможно, то наистина може да се случи.

Започнете с най-близките около вас хора. Постарайте се да общувате само с онези от тях, които стоят встрани от клюките, интригите и злобните коментари. Обграждайки се с положителни и усмихнати хора, ще почувствате лекота. Същото важи и за хобитата, които ви носят щастие, и за общуването с природата. Колкото по-често, толкова по-добре!Принципа на доказателството

Като своя аргументация ще използваме принципа на доказателството, че Вселената, безкрайния потенциал, закона за привличането и т.н. действително съществуват и че се забелязват още в рамките на 48 часа. Всички обичаме чувството, което ни обхваща след постигане на определена цел, нали? Позитивното мислене е една от тях. Успеете ли да го усвоите, ще се почувствате по-добре в кожата си, ще започнете приемате по-добре себе си и останалите и ще се вдъхновявате за нови постижения.

 

Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от GIVENCHY

GIVENCHY Paneled faux fur coat Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от REDVALENTINO

REDVALENTINO Ruffle-trimmed cotton sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнен пуловер от LOEWE

LOEWE Embroidered wool-blend sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от ROKSANDA

ROKSANDA Micah cotton-seersucker and hammered silk-satin dress Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Неделята е пролетна!

Ако сте пропуснали
Най-четени