Кинохитовете на 2018 се задават!

x

Пристрастени сме към цветните емоции, които киното ни носи. Всяка добра премиера за нас е събитие, което очакваме с вълнение и нетърпение. Ето няколко, които ще са задължителни в списъка ни за 2018-а.Трейлърът на “50 нюанса освободени” определено раздвижи адреналина на феновете на Крисчън Грей и Анастейжа Стийл. Време е да видим големия финал на тяхната сага и ще я бъде ли тази странна, странна любов. Да си кажем честно – харесваме ги като двойка. А и добавката от пистолети и малко крими завръзка за десерт ни идва по мярка. Зареждаме се с търпение до февруари, когато последната екранизация по романите на Ерика Ленард Джеймс ще излезе по кината.


 След гигантския успех, който пожъна “Мама миа!”, щеше да е престъпление филмът да остане без продължение. Гледат ни се още шеметни гледки на гръцки плажове, припява ни се АББА и ни се въздиша по Мерил Стрийп. Във втората част Софи вече е бременна, а ние ще надникнем в миналото на Донна, нейната майка. Очертава се голямо приключение, обилно полято с хубава музика. Ще му се насладим през юли – съвсем в унисон със слънчевото настроение на лентата.


 Джоан Роулинг ще ощастливи всички влюбени в магията на необикновените светове, които тя извайва. През 2018-а се задава продължението на “Фантастичните животни и къде да ги намерим”. Магически пръчки, чудати създания, духът на Хари Потър и Еди Редмейн в главната роля – какво повече да ни забъркат, за да ни пренесат в една друга реалност. Правим си кръгче в календара с датата 16 ноември – тогава е световната премиерата на тази съвременна приказка.Емили Блънт ще долети на голям екран като новата Мери Попинз. 54 години след първия филм на Уолт Дисни, ето че се задава нов в края на годината. Вълшебната гувернантка ще ни изправи пред нови приключения и ще ни покаже още веднъж защо целия свят е подвластен на магията ѝ.

Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

GUCCI – Embellished wool coat

Препоръки от седмицата

DOLCE & GABBANA – Welcome large printed leather tote

Препоръки от седмицата

GALVAN – Signature Corset crepe jumpsuit

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Embroidered intarsia wool and cashmere-blend sweater

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Топла и супер модерна комбинация!

Ако сте пропуснали
Най-четени