За седми път DiVino.Taste прави София винената столица на България

x


И през този ноември най-големият форум за българско вино DiVino.Taste превръща София във винената столица на България. Седмото издание на престижното събитие се провежда от 17 до 19 ноември. Мястото на DiVino.Taste отново е Националният дворец на културата, в зали 7, 8 и 9.

Независимо дали сте винен познавач, ценител или просто ентусиаст, ще имате възможност да се запознаете с хората, които създават най-добрите вина в България. DiVino.Taste ще ви помогне да откриете повече от 400 вина от над 60 български изби и да се ориентирате в огромното предлагане на пазара.

По традиция паралелно с изложбената част, DiVino.Taste ще предложи и богата програма от майсторски класове и лекции. Ще бъдат представени известни в целия свят винарски региони, като Бургундия и Шампан във Франция, както и по-слабо познатата Унгария. Мелник пък ще е българската звезда, заради славата си на регион с дългогодишни традиции във винопроизвдостното и дал името си на винен сорт.

По време на изложението посетителите получават уникална възможност да опитат нови продукти, да научат повече за отделни подзони или сортове и да се ориентират в голямото разнообразие на пазара. DiVino.Taste събира на едно място едновременно хората, които създават българското вино и онези, за които то е предназначено.Освен да дегустират огромното разнообразие от вина, посетителите ще имат възможност и да закупят предпочитаните сред тях на специални цени, благодарение на партньорите на събитието от Casavino.

Билети могат да бъдат закупени за един, два или всичките три дни на изложението. Специални цени се предлагат до 14 ноември. Майсторските класове са с билети, а закупилите поне един майсторски клас или лекция имат достъп и до изложението за трите дни.

Повече информация за събитието може да намерите на официалната страница на събитието. А детайлната програма на DiVino.Taste 2017 може да видите тук.

Текст: Fashion Inside/DiVino.Taste

Снимки: DiVino.Taste

 

 

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

GUCCI – Embellished wool coat

Препоръки от седмицата

DOLCE & GABBANA – Welcome large printed leather tote

Препоръки от седмицата

GALVAN – Signature Corset crepe jumpsuit

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Embroidered intarsia wool and cashmere-blend sweater

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сряда на точки!

Ако сте пропуснали
Най-четени