За седми път DiVino.Taste прави София винената столица на България

x


И през този ноември най-големият форум за българско вино DiVino.Taste превръща София във винената столица на България. Седмото издание на престижното събитие се провежда от 17 до 19 ноември. Мястото на DiVino.Taste отново е Националният дворец на културата, в зали 7, 8 и 9.

Независимо дали сте винен познавач, ценител или просто ентусиаст, ще имате възможност да се запознаете с хората, които създават най-добрите вина в България. DiVino.Taste ще ви помогне да откриете повече от 400 вина от над 60 български изби и да се ориентирате в огромното предлагане на пазара.

По традиция паралелно с изложбената част, DiVino.Taste ще предложи и богата програма от майсторски класове и лекции. Ще бъдат представени известни в целия свят винарски региони, като Бургундия и Шампан във Франция, както и по-слабо познатата Унгария. Мелник пък ще е българската звезда, заради славата си на регион с дългогодишни традиции във винопроизвдостното и дал името си на винен сорт.

По време на изложението посетителите получават уникална възможност да опитат нови продукти, да научат повече за отделни подзони или сортове и да се ориентират в голямото разнообразие на пазара. DiVino.Taste събира на едно място едновременно хората, които създават българското вино и онези, за които то е предназначено.Освен да дегустират огромното разнообразие от вина, посетителите ще имат възможност и да закупят предпочитаните сред тях на специални цени, благодарение на партньорите на събитието от Casavino.

Билети могат да бъдат закупени за един, два или всичките три дни на изложението. Специални цени се предлагат до 14 ноември. Майсторските класове са с билети, а закупилите поне един майсторски клас или лекция имат достъп и до изложението за трите дни.

Повече информация за събитието може да намерите на официалната страница на събитието. А детайлната програма на DiVino.Taste 2017 може да видите тук.

Текст: Fashion Inside/DiVino.Taste

Снимки: DiVino.Taste

 

 

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

За перфектно лято!

Ако сте пропуснали
Най-четени