Vespa – скутер с модно призвание

x


Поставяме Vespa на централно място в тази статия. Но няма да говорим за скутери, а за мода и това как италианската „оса“ е неделима част от нея има-няма 70 години.

Няма да сме многословни, защото снимките, които подбрахме като потвърждение за неразривната връзка между европейския стил и Vespa, ще разкажат много по-колоритно интересни истории от градския живот.

През последните няколко десетилетия тези скутери са се превърнали в запазена марка на градове из цяла Европа. Ще се съгласите, че са способни както да предадат ежедневен шик, така и да внесат очарователна нотка във всеки специален повод.
Още когато Одри Хепбърн изживява своята „Римска ваканция“, тези моторни стрели заявяват модния си потенциал, който с годините се превръща в явление.

Мерлин Монро, Джуд Лоу, Брад Пит, Джордж Клуни, Хю Джакмън, Гуинет Полтроу, Наоми Уотс и вероятно всеки, който е посетил Италия или Франция поне веднъж, се е качвал на Vespa. Но днес искаме да я покажем не толкова като превозно средство, колкото като очарователен завършек на стрийт стайла на милиони европейки.
И както сами се убедихме, дори сватбите изглеждат, някак по-пленителни, когато и Vespa е в кадър. Какво ще кажете?

Vespa са навсякъде, без да се превръщат в досада. Защото за разлика от много други превозни средства имат призвание – да подчертават стила – и в последните 70 години успяват да го следват. Без изключение.

Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

GUCCI – Embellished wool coat

Препоръки от седмицата

DOLCE & GABBANA – Welcome large printed leather tote

Препоръки от седмицата

GALVAN – Signature Corset crepe jumpsuit

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Embroidered intarsia wool and cashmere-blend sweater

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сряда на точки!

Ако сте пропуснали
Най-четени