Vespa – скутер с модно призвание

x


Поставяме Vespa на централно място в тази статия. Но няма да говорим за скутери, а за мода и това как италианската „оса“ е неделима част от нея има-няма 70 години.

Няма да сме многословни, защото снимките, които подбрахме като потвърждение за неразривната връзка между европейския стил и Vespa, ще разкажат много по-колоритно интересни истории от градския живот.

През последните няколко десетилетия тези скутери са се превърнали в запазена марка на градове из цяла Европа. Ще се съгласите, че са способни както да предадат ежедневен шик, така и да внесат очарователна нотка във всеки специален повод.
Още когато Одри Хепбърн изживява своята „Римска ваканция“, тези моторни стрели заявяват модния си потенциал, който с годините се превръща в явление.

Мерлин Монро, Джуд Лоу, Брад Пит, Джордж Клуни, Хю Джакмън, Гуинет Полтроу, Наоми Уотс и вероятно всеки, който е посетил Италия или Франция поне веднъж, се е качвал на Vespa. Но днес искаме да я покажем не толкова като превозно средство, колкото като очарователен завършек на стрийт стайла на милиони европейки.
И както сами се убедихме, дори сватбите изглеждат, някак по-пленителни, когато и Vespa е в кадър. Какво ще кажете?

Vespa са навсякъде, без да се превръщат в досада. Защото за разлика от много други превозни средства имат призвание – да подчертават стила – и в последните 70 години успяват да го следват. Без изключение.

Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник!

Ако сте пропуснали
Най-четени