Височината издава характера ви. Ето как!

x

Кажете ни колко сте високи и ще ви кажем кои сте. Може да ви прозвучи като шега, но антрополозите отдавна са установили връзката между височината на човека и някои основни черти от характера му. Вероятно сте забелязали, че хората с еднакъв ръст често имат сходни преживявания и са много близки по характер. Случайност? Може би. А може би не. Ето какво издава височината за характера ви.Високи сте не повече от 160 см.

Вероятно сте най-ниските сред приятелите си, но съвсем не и най-крехките! Напротив, силни сте и приятелите ви оценяват това. Ниските хора (като актрисата Рийз Уидърспуун) най-често имат проблем с това, че първоначално са приемани като „малкото сладурче”. Затова биват подценявани и имат нужда да се доказват и да заявяват характера си. Същевременно ниските хора притежават силно заразителна положителна аура. Моментът, в който влязат в стаята, тя сякаш се изпълва с живот и енергия, и тези хора бързо привличат погледите. Затова не е случайно, че всеки иска да ги има сред приятелите си.Високи сте между 161 см и 168 см.

Хората със среден ръст (сред тях и актрисата Натали Портман) могат да бъдат сравнени със средното дете в семейство с три деца. Свикнали са да делят всичко и понякога остават в сянка, когато са в приятелски кръг. Ръстът им е повече от идеален. Те са нито прекалено високи, нито прекалено ниски. Реално погледнато, когато става дума за избор на партньор, средно високите мъже и жени имат предимство, защото са с най-голям избор след противоположния пол.

Освен това хората с ръст до 168 см са много търпеливи, благонадеждни, лоялни и умеят да изслушват. Дори ако понякога смятат, че не са взимани на сериозно, те са гръбнакът на приятелския си кръг и семейството.Високи сте над 169 см.

Винаги сте били сред най-високите в училище (като топ модела Жизел Бюндхен) и вероятно често са ви подигравали за ръста. Затова сте се научили да вярвате в себе си. Самоуверени сте и познавате отлично силните си страни. Глупавите коментари днес вече не ви правят впечатление и успешно се извисявате над тях. От време на време обаче обичате да се вдетинявате, за да не изглеждате прекалено сериозни с високия си ръст. Високите жени обикновено действат респектиращо на останалите, но пък са изключително любвеобилни и сърдечни.

 

Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от GIVENCHY

GIVENCHY Paneled faux fur coat Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от REDVALENTINO

REDVALENTINO Ruffle-trimmed cotton sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнен пуловер от LOEWE

LOEWE Embroidered wool-blend sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от ROKSANDA

ROKSANDA Micah cotton-seersucker and hammered silk-satin dress Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Неделята е пролетна!

Ако сте пропуснали
Най-четени