Височината издава характера ви. Ето как!

x

Кажете ни колко сте високи и ще ви кажем кои сте. Може да ви прозвучи като шега, но антрополозите отдавна са установили връзката между височината на човека и някои основни черти от характера му. Вероятно сте забелязали, че хората с еднакъв ръст често имат сходни преживявания и са много близки по характер. Случайност? Може би. А може би не. Ето какво издава височината за характера ви.Високи сте не повече от 160 см.

Вероятно сте най-ниските сред приятелите си, но съвсем не и най-крехките! Напротив, силни сте и приятелите ви оценяват това. Ниските хора (като актрисата Рийз Уидърспуун) най-често имат проблем с това, че първоначално са приемани като „малкото сладурче”. Затова биват подценявани и имат нужда да се доказват и да заявяват характера си. Същевременно ниските хора притежават силно заразителна положителна аура. Моментът, в който влязат в стаята, тя сякаш се изпълва с живот и енергия, и тези хора бързо привличат погледите. Затова не е случайно, че всеки иска да ги има сред приятелите си.Високи сте между 161 см и 168 см.

Хората със среден ръст (сред тях и актрисата Натали Портман) могат да бъдат сравнени със средното дете в семейство с три деца. Свикнали са да делят всичко и понякога остават в сянка, когато са в приятелски кръг. Ръстът им е повече от идеален. Те са нито прекалено високи, нито прекалено ниски. Реално погледнато, когато става дума за избор на партньор, средно високите мъже и жени имат предимство, защото са с най-голям избор след противоположния пол.

Освен това хората с ръст до 168 см са много търпеливи, благонадеждни, лоялни и умеят да изслушват. Дори ако понякога смятат, че не са взимани на сериозно, те са гръбнакът на приятелския си кръг и семейството.Високи сте над 169 см.

Винаги сте били сред най-високите в училище (като топ модела Жизел Бюндхен) и вероятно често са ви подигравали за ръста. Затова сте се научили да вярвате в себе си. Самоуверени сте и познавате отлично силните си страни. Глупавите коментари днес вече не ви правят впечатление и успешно се извисявате над тях. От време на време обаче обичате да се вдетинявате, за да не изглеждате прекалено сериозни с високия си ръст. Високите жени обикновено действат респектиращо на останалите, но пък са изключително любвеобилни и сърдечни.

 

Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Едно по-различно лятно вдъхновение!

Ако сте пропуснали
Най-четени