Височината издава характера ви. Ето как!

x

Кажете ни колко сте високи и ще ви кажем кои сте. Може да ви прозвучи като шега, но антрополозите отдавна са установили връзката между височината на човека и някои основни черти от характера му. Вероятно сте забелязали, че хората с еднакъв ръст често имат сходни преживявания и са много близки по характер. Случайност? Може би. А може би не. Ето какво издава височината за характера ви.Високи сте не повече от 160 см.

Вероятно сте най-ниските сред приятелите си, но съвсем не и най-крехките! Напротив, силни сте и приятелите ви оценяват това. Ниските хора (като актрисата Рийз Уидърспуун) най-често имат проблем с това, че първоначално са приемани като „малкото сладурче”. Затова биват подценявани и имат нужда да се доказват и да заявяват характера си. Същевременно ниските хора притежават силно заразителна положителна аура. Моментът, в който влязат в стаята, тя сякаш се изпълва с живот и енергия, и тези хора бързо привличат погледите. Затова не е случайно, че всеки иска да ги има сред приятелите си.Високи сте между 161 см и 168 см.

Хората със среден ръст (сред тях и актрисата Натали Портман) могат да бъдат сравнени със средното дете в семейство с три деца. Свикнали са да делят всичко и понякога остават в сянка, когато са в приятелски кръг. Ръстът им е повече от идеален. Те са нито прекалено високи, нито прекалено ниски. Реално погледнато, когато става дума за избор на партньор, средно високите мъже и жени имат предимство, защото са с най-голям избор след противоположния пол.

Освен това хората с ръст до 168 см са много търпеливи, благонадеждни, лоялни и умеят да изслушват. Дори ако понякога смятат, че не са взимани на сериозно, те са гръбнакът на приятелския си кръг и семейството.Високи сте над 169 см.

Винаги сте били сред най-високите в училище (като топ модела Жизел Бюндхен) и вероятно често са ви подигравали за ръста. Затова сте се научили да вярвате в себе си. Самоуверени сте и познавате отлично силните си страни. Глупавите коментари днес вече не ви правят впечатление и успешно се извисявате над тях. От време на време обаче обичате да се вдетинявате, за да не изглеждате прекалено сериозни с високия си ръст. Високите жени обикновено действат респектиращо на останалите, но пък са изключително любвеобилни и сърдечни.

 

Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди пола от CALVIN KLEIN

CALVIN KLEIN Pleated shell midi skirt Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Cat-eye слънчеви очила от PRADA

PRADA Cat-eye acetate and silver-tone mirrored sunglasses Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пръстен от бяло злато с диаманти от BOUCHERON

BOUCHERON Quatre Radiant Edition Small 18-karat white gold diamond ring Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Велурени чехли от MERCEDES CASTILLO

MERCEDES CASTILLO Irine suede mules Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Много мини и много секси!

Ако сте пропуснали
Най-четени