Време е за Уайнбокс Портфолио Тейстинг 2018

x


Do you Love Wines? Страстта без вино не може! Виното без страст – също! Именно затова събития като Уайнбокс Портфолио Тейстинг направо наелектризират атмосфeрата и дават на всички, които обичат вино още една причина да изживеят нещо ново.

Събитието за трети път ще посрещне любителите на виното на 23 март в София. Най-добрите и интересни бели, червени, десертни вина, Розе, Просеко и Шампанско ще изпълнят атмосферата на Централния военен клуб и ще съберат винолюбители, професионалисти и големи имена от винената индустрия.

В рамките на един ден организаторът на събитието, Уайнбокс, ще срещне гости и професионалисти, които да обменят своя опит, знания и страст за вино. В събитието участват представители на повече от 20 световни изби, а през целия ден ще бъдат отворени повече от 150 вина.

Love Wines събитието ще продължи от 12:00 до 21:00 часа и всички присъстващи ще могат да се докоснат до различни винени сортове и стилове. За събитието е подготвена селекция от най-добрите вина на всяка изба, както и хора, които да ви разкажат всичко за тях.

Ден по-късно, на 24 март, в Конферентната зала на хотел Sense, ще се проведат серия от Майсторски класове, водени от експерти в областта. Темите, както всяка година са интересни и разнообразни. Специално място е отделено и на един от емблематичните винени региони в света – Прованс. Повече за темите и лекторите, които са подготвили организаторите ще ви разкажем съвсем скоро.

Билети за Уайнбокс Портфолио Тейстинг 2018 и за майсторските класове могат да бъдат закупени онлайн до 15 март и то на цени за ранно записване. След затваряне на онлайн продажбите, билети за Уайнбокс Портфолио Тейстинг ще се продават само на място, в деня на събитието, а за майсторските класове могат да се закупят само онлайн.

Съберете група от приятели и прекарайте ден, в който ще се насладите на изключителни вина!

Текст: Fashion Inside

Снимки: Winebox.bg

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от GIVENCHY

GIVENCHY Paneled faux fur coat Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от REDVALENTINO

REDVALENTINO Ruffle-trimmed cotton sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнен пуловер от LOEWE

LOEWE Embroidered wool-blend sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от ROKSANDA

ROKSANDA Micah cotton-seersucker and hammered silk-satin dress Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сериозен look за една успешна сряда!

Ако сте пропуснали
Най-четени