Как да си приготвим: Крем супа от броколи
Фина, гореща и зелена, крем супата от броколи е добрият отговор към хладните и мрачни още…
Фина, гореща и зелена, крем супата от броколи е добрият отговор към хладните и мрачни още…
Срещата между три богати и благородни съставки, каквито са по своя аромат и вкус шоколадът, малините още…
Вдъхновено от няколко класически френски рецепти, това забележително ястие съчетава в себе си крехкия лаврак и още…
Напоследък всички храни без глутен са на върха на модерното хранене. Заместването на пшеничното брашно още…
Средиземноморските внушения на растителните съставки в тази апетитна рецепта ще зарадват всеки любител на добре още…
От списание „Меню” научихме, че поради естеството на използваните продукти и най-вече заради умереното количество още…
Неделя е любимият ни ден за приключения в кухнята. Тази седмица ще предизвикаме хармония от още…
Профитролите са френски десерт, произлизащ еклерите, но за разлика от тях, те са по-малки и още…
Тази кратка кулинарна история от Франция ще ви усмихне – тя е толкова елементарна, а вероятно още…
Дали защото харесваме шампанско, или защото преди няколко дни беше Денят на Бастилията, днес решихме да още…
„Чарли и шоколадовата фабрика” определено е една от любимите ни детски истории. Очарованието на златните още…
Неделя е, а ние се надяваме да я прекараме цял ден на плажа. Подарихме си малко още…
Летният черен трюфел няма землистото ухание на зимния, но пък дълбокият му вкус, напомнящ лешник, превръща още…
Знаете ли, че сьомгата е една от най-подходящите за печене на скара риби, защото лесно още…
В сезона на черешите, съвместно със сп. „Меню”, решихме да ви представим една рецепта, подходяща за още…
Очаквайте нашите отстъпки, промоции,
новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!
Свежо зелено с нотки на оптимизъм.