Еднопосочен билет до Malibu Dream, моля!

x


Някъде в покрайнините на Лос Анджелис едно малко царство се спотаява от любопитните погледи, а само̀ открива гледка към Тихия океан, която кара кожата ни да настръхва, а очите ни да попиват сантиметър по сантиметър рая. Malibu Dream Airstream е луксозен фургон, който преобръща представите ни за алтернативно къмпингуване. 

Някой сериозно е вихрил въображение в интериора на този нестандартен оазис. Всичко тук е по конец – кралско легло, разтегателен диван, в случай че имате настроение за гости, спретнат кухненски кът, хладилник за шампанското и самостоятелна баня на едно мигване разстояние. И все пак дървената площадка и комфортната лаундж зона пред самия фургон в огромна степен оформят квинтесенцията от преживяването да останете насаме с природата на подобно място. Сякаш откъснати от света, но не съвсем. Едновременно сте заобиколени от хиляди декари недокосната природа (и някое и друго диво животно), а в същото време се намирате на 10 минути път с кола от плажа.

Картината е  точно толкова живописна, колкото изглежда и на снимките. Не сме изненадани, че през 2015 Vogue я избират за локация на епичната си фотосесия с Тейлър Суифт и Карли Клос. Двете изглеждат съвършено дзен на кадрите и в унисон с красотата, която ги заобикаля.

Нощувката в Malibu Dream Airstream все повече се приближава до 1000 долара. Но никога 1000 долара не са ни спирали от това да мечтаем. И колкото по-дръзко мечтаем, толкова по-бързо бляновете ни се превръщат в реалност. Ще се видим на живо, Лос Анджелис!
Текст: Александра Тошева

Снимки: Malibu Dream Airstream, Vogue.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Sasha – Red Stripes от SUN DIVA SWIMWEAR

SUN DIVA SWIMWEAR Sasha – Red Stripes Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от SAINT LAURENT 

Сако от SAINT LAURENT  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сандали от CHLOÉ

Кожени сандали от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сламена шапка от GUCCI

Сламена шапка от GUCCI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Въпрос на стил!

Ако сте пропуснали
Най-четени