Луксът е тяхно измерение

x

Луксът е тяхно измерение. Изпълнените с възхищение погледи също. Това са безапелационно най-добрите хотели в света. Те заемат първите пет места в традиционната класация на TripAdvisor. И блестят повече от всякога.

Ариа хотел (Будапеща, Унгария)

Истински петзвезден победител. Бутиковият хотел е уникален заради вдъхновения от музиката дизайн. Всяко от четирите му крила е посветено на един от основните жанрове – класически, оперен, съвременен и джаз. Всяка стая разполага с карикатури на Йозеф Блеча, с които се почитат музкални легенди като Мария Калас, Боб Дилън, Джеймс Браун и разбира се Ференц Лист. Въобще място, в което ще се насладите на необичайно изживяване в сърцето на унгарската столица.

Мандапа, Риц-Карлтън (Убуд, Индонезия)

Като ризорт, заобиколен от река Айунг в Убуд, място, известно с природната си красота, Мандапа, Риц-Карлтън събира в себе си както магията на Бали, така и спокойствието от уединението. Хотелът, заобиколен от оризови полета и древни храмове, предлага на гостите си да забавят за ежедневието и да се отпуснат независимо дали практикуват йога, разхождат се с велосипед из близките села, опитват местната кухня или просто използват времето за чисто блаженство в ръцете на някой масажист.

Торино Палас (Торино, Италия)

Напълно реновираният хотел е още едно олицетворение на лукса, което светът обожава. Разположен е в сграда от 1850 година и може да предложи уникална атмосфера, богата история и естествено, великолепна кухня.

Серас (Барселона, Испания)

История и изкуство се съчетават на едно място в Серас, разположен в прочутия готически квартал на Барселона. Хотелът предлага незабравима модерна атмосфера, впечатляващо преплетена с повече от вековна история. Сградата е от 1846 година, а фасадата е дело на Франсеско Даниел Молина, който проектира и една от забележителностите на Барселона – Пласа Реал. И ако това не е достатъчно знаменателно, то ще замесим и името на Пабло Пикасо. Неговото първо студио е в сградата на хотела от 1896 година, когато е едва на 15 години.

БоХо Прага (Прага, Чехия)

И не по-малко интересния пример за изключителност в столицата на Чехия. В него може да откриете всичко. Хотелът е разположен на няколко крачки от Стария градски площад и предизвиква гостите да се потопят в духа на Прага. И от това, което виждаме неслучайно е в най-добрите пет в света.

Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Aria Hotel Budapest/Ritz Carlton/Turin Palace Hotel/Hotel BoHo Prague/Hotel The Serras Barcelona

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

GUCCI – Embellished wool coat

Препоръки от седмицата

DOLCE & GABBANA – Welcome large printed leather tote

Препоръки от седмицата

GALVAN – Signature Corset crepe jumpsuit

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Embroidered intarsia wool and cashmere-blend sweater

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

За стила не съществува лошо време!

Ако сте пропуснали
Най-четени