Март на три места разстояние

x

Зимата въобще не приспа желанието ни за пътешествия. При първия мирис на март, начертахме ясно къде искаме да се озовем още преди края му. Предизвикваме и вас, ако Дъблин, Копенхаген, Койкенхоф, леприкони, сауна и лалета подхранват любопитството ви.

Дъблин (16-19 март)

Няма по-подходящо време в годината (поне ние не се сещаме), в което да се озовете в Ирландия. Фестивалът на Свети Патрик, който се провежда през март е събитие, което трябва да се изживее. Освен че ще се потопите в невероятната атмосфера на събитието, ще разберете колко зелено е зеленото, което ще огрява града, ще си изберете филм или концерт на открито, като добавите и задължителните литри тъмна ирландска бира.

Копенхаген (24-26 март)

Идеалният мартенски дълъг уикенд в Копенхаген съдържа среднощна сауна и винтидж изложба. Примерно… Още в петък посред нощ, вместо да губите време в сън, местните предлагат нощно разпускане в Sjællandsgade Bad почти до полунощ. И за подобаващ завършек на уикенда, в неделя в града се организира второ издание на København Vintage. Изложението предлага дрехи и аксесоари от 1920 до 1970 година, внимателно подбрани рокли, ризи, обувки и бижута от тази завладяваща модна епоха.

Лисе (23 март – 21 май)

Тази година в една от най-красивите пролетни градини в света ще се проведе 67-то издание на фестивала на лалетата в Холандия. Койкенхоф се намира в Лисе, известно като цветното селце, на пътя между Амстердам и Хага. Не очаквайте, че за час ще успеете да видите всичко. Отделете си време да се насладите на 32 хектара с невероятни лехи от над 800 различни вида лалета.

Какво още? Не ви трябва много багаж… най-важното ще го донесете със себе на връщане.

Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди пола от CALVIN KLEIN

CALVIN KLEIN Pleated shell midi skirt Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Cat-eye слънчеви очила от PRADA

PRADA Cat-eye acetate and silver-tone mirrored sunglasses Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пръстен от бяло злато с диаманти от BOUCHERON

BOUCHERON Quatre Radiant Edition Small 18-karat white gold diamond ring Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Велурени чехли от MERCEDES CASTILLO

MERCEDES CASTILLO Irine suede mules Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

За нежен четвъртък!

Ако сте пропуснали
Най-четени