Март на три места разстояние

x

Зимата въобще не приспа желанието ни за пътешествия. При първия мирис на март, начертахме ясно къде искаме да се озовем още преди края му. Предизвикваме и вас, ако Дъблин, Копенхаген, Койкенхоф, леприкони, сауна и лалета подхранват любопитството ви.

Дъблин (16-19 март)

Няма по-подходящо време в годината (поне ние не се сещаме), в което да се озовете в Ирландия. Фестивалът на Свети Патрик, който се провежда през март е събитие, което трябва да се изживее. Освен че ще се потопите в невероятната атмосфера на събитието, ще разберете колко зелено е зеленото, което ще огрява града, ще си изберете филм или концерт на открито, като добавите и задължителните литри тъмна ирландска бира.

Копенхаген (24-26 март)

Идеалният мартенски дълъг уикенд в Копенхаген съдържа среднощна сауна и винтидж изложба. Примерно… Още в петък посред нощ, вместо да губите време в сън, местните предлагат нощно разпускане в Sjællandsgade Bad почти до полунощ. И за подобаващ завършек на уикенда, в неделя в града се организира второ издание на København Vintage. Изложението предлага дрехи и аксесоари от 1920 до 1970 година, внимателно подбрани рокли, ризи, обувки и бижута от тази завладяваща модна епоха.

Лисе (23 март – 21 май)

Тази година в една от най-красивите пролетни градини в света ще се проведе 67-то издание на фестивала на лалетата в Холандия. Койкенхоф се намира в Лисе, известно като цветното селце, на пътя между Амстердам и Хага. Не очаквайте, че за час ще успеете да видите всичко. Отделете си време да се насладите на 32 хектара с невероятни лехи от над 800 различни вида лалета.

Какво още? Не ви трябва много багаж… най-важното ще го донесете със себе на връщане.

Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

GUCCI – Embellished wool coat

Препоръки от седмицата

DOLCE & GABBANA – Welcome large printed leather tote

Препоръки от седмицата

GALVAN – Signature Corset crepe jumpsuit

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Embroidered intarsia wool and cashmere-blend sweater

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сряда на точки!

Ако сте пропуснали
Най-четени