Най-добрите европейски ски курорти през 2018-а

x


Подбрахме пет от най-добрите европейски ски курорта за следващата година. Помогна ни проектът „Най-добрите европейски дестинации“. А местата, за които ви разказваме днес поднасят мечти накуп, когато става въпрос за почивки, ваканции, развлечения и любопитство към непознатите кътчета на стария континент.
Вал Торенс

Той е най-добрият. Това е ски курортът на 2018-а без капка съмнение. От години това място предоставя наистина първокласно изживяване на всички свои гости. Следващата година е четвъртият път, в който Вал Торенс е на върха. И всичко това е заради впечатляващите условия за ски, спокойната и луксозна атмосфера, както и безбройните възможности за забавления в района. Зимно гмуркане, въздушни атракции и какво ли още не ще ви предложат, за да усетите колко е специално това място.Ливиньо

Италианският ски курорт е друго първокласно място, което се нарежда сред най-добрите в Европа. Перфектните условия за ски, които предлага Ливиньо са почти целогодишно – от началото на есента до края на май. Но това не е единственото удоволствие, което може да предложи зимния курорт. Там може да се насладите на активни или отпускащи занимания, в зависимост от желанията и настроението ви. Можете също така да сте част от една незабравима новогодишна вечер… или цял зимен сезон след това.
Монженевре

Френският курорт непрекъснато доказва защо всички го обичат. Има запазено място като един от най-добрите в Европа. Атмосферата, която мястото предлага е фантастична. Първокласни възможности за любителите на зимните развлечения, спокойствие и бялата „прегръдка“ на Алпите.
 


Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

GUCCI – Embellished wool coat

Препоръки от седмицата

DOLCE & GABBANA – Welcome large printed leather tote

Препоръки от седмицата

GALVAN – Signature Corset crepe jumpsuit

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Embroidered intarsia wool and cashmere-blend sweater

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сряда на точки!

Ако сте пропуснали
Най-четени