Ново превъплъщение на лукса в Синята лагуна

x


В настроение сме да погледнем отвъд познатите ни и любими места в Европа. Оставяме за миг Италия, Испания и дори Ирландия и насочваме вниманието си към Исландия. Загадъчна, непозната, намираща се почти в друг свят. Но не за дълго.

Още през есента на 2017 г. ще може да се потопите в северната й реалност, не къде да е, а в новия луксозен хотел The Moss Hotel and Lava Cove, разположен в исландската Синя лагуна.Удивителното геотермално СПА е изградено върху старо поле от лава и в основата си представлява огромна гореща вана, разположена върху скалист, извънземен пейзаж.

Това е едно от най-посещаваните места в ледената земя.

Водата в лагуната е богата на силиций и сяра и оказва благотворно и лечебно въздействие на хора с кожни проблеми.Новият луксозен хотел, който в момента се изгражда, е разположен върху самата лагуна. И от това, което се вижда до момента, е направо изумителен. Ще приема гости още тази есен, така че помислете за едно нетипично пътешествие на север.Мястото ще предлага на гостите си 62 суперлуксозни стаи в скандинавски стил, както и изтънчен ресторант. От първият етаж ще има директен достъп до лагуната, а на втория – изглед към водата. The Moss Hotel and Lava Cove се намира на около 40 минути от Рейкявик.

Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Sasha – Red Stripes от SUN DIVA SWIMWEAR

SUN DIVA SWIMWEAR Sasha – Red Stripes Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от SAINT LAURENT 

Сако от SAINT LAURENT  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сандали от CHLOÉ

Кожени сандали от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сламена шапка от GUCCI

Сламена шапка от GUCCI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Въпрос на стил!

Ако сте пропуснали
Най-четени