Ново превъплъщение на лукса в Синята лагуна

x


В настроение сме да погледнем отвъд познатите ни и любими места в Европа. Оставяме за миг Италия, Испания и дори Ирландия и насочваме вниманието си към Исландия. Загадъчна, непозната, намираща се почти в друг свят. Но не за дълго.

Още през есента на 2017 г. ще може да се потопите в северната й реалност, не къде да е, а в новия луксозен хотел The Moss Hotel and Lava Cove, разположен в исландската Синя лагуна.Удивителното геотермално СПА е изградено върху старо поле от лава и в основата си представлява огромна гореща вана, разположена върху скалист, извънземен пейзаж.

Това е едно от най-посещаваните места в ледената земя.

Водата в лагуната е богата на силиций и сяра и оказва благотворно и лечебно въздействие на хора с кожни проблеми.Новият луксозен хотел, който в момента се изгражда, е разположен върху самата лагуна. И от това, което се вижда до момента, е направо изумителен. Ще приема гости още тази есен, така че помислете за едно нетипично пътешествие на север.Мястото ще предлага на гостите си 62 суперлуксозни стаи в скандинавски стил, както и изтънчен ресторант. От първият етаж ще има директен достъп до лагуната, а на втория – изглед към водата. The Moss Hotel and Lava Cove се намира на около 40 минути от Рейкявик.

Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

GUCCI – Embellished wool coat

Препоръки от седмицата

DOLCE & GABBANA – Welcome large printed leather tote

Препоръки от седмицата

GALVAN – Signature Corset crepe jumpsuit

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Embroidered intarsia wool and cashmere-blend sweater

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Топла и супер модерна комбинация!

Ако сте пропуснали
Най-четени