Перлата на Кападокия – Museum Hotel

x


Да полетим с балон на изгрев слънце или да изпием първото си кафе с гледка към всички цветни балони, издигнали се в небето на Кападокия. Museum Hotel е мястото, където да сбъднем тази магическа картинка. В колекцията си има дузина значими награди, сред които изпъкват “Най-добър луксозен бутиков хотел в Европа” от 2015-та, “Най-добър луксозен гурме хотел в Турция” от 2017-та и “Хотел с най-добра архитектура в Европа” от 2013-та. Панорамата, която ни поднася обаче, струва повече от всяко друго отличие. Спира дъха и ни разкрива онова очарование на Турция, за което се пишат приказки.

Мястото е истинско бижу, събудено от миналото. Издига се върху хилядолетни руини – част от които са запазени в автентичен вид, а други са реставрирани с безкомпромисно отношение и към най-малкия детайл от процеса. За да се съхрани невероятната история на местността и за да се постигне архитектурата, с която се прочува по свeта Museum Hotel.Избираме между 30 стаи и апартаменти с абсолютно уникален дизайн. Интериорът се допълва от зашеметяваща колекция от антики, събирана в продължение на десетилетия от собственика на комплекса. Всъщност тъкмо това го превръща в своеобразен музей.

Хотелът е мечтана дестинация за почивка, но и любим декор за снимки на блогъри и пътуващи инфлуеънсъри от цял свят. Романтичните предложения за брак и последвалите сватби също не са чужди на изключителните професионалисти от екипа на Museum Hotel.

С такъв оазис Кападокия си спечели място в листа ни с Must Go места за 2018-та.


Текст: Александра Тошева

Снимки: Museum Hotel, Instagram.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

GUCCI – Embellished wool coat

Препоръки от седмицата

DOLCE & GABBANA – Welcome large printed leather tote

Препоръки от седмицата

GALVAN – Signature Corset crepe jumpsuit

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Embroidered intarsia wool and cashmere-blend sweater

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Топла и супер модерна комбинация!

Ако сте пропуснали
Най-четени