Топ 5 на най-добрите барове в света

x

“The World’s 50 Best Bars” е не просто класация, а институция, зад която стоят 500 експерти, пръснати по земното кълбо. Те имат тежката дума да короноват най-добрите барове в света и да следят кой има място и кой трябва да напусне лимитирания им отбор от шампиони. На 5 октомври бе обявена тазгодишната подредба и ето кой се изкачи до върха със заслужено самочувствие:

American Bar в Лондон

125 години история в приготвянето на коктейли най-после помогна на American Bar да завладее заветното първо място в авторитетната класация за бар на годината. Храмът на класните питиета ни посреща с всичкия си уют и традиции в славния хотел Savoy. След престижното отличие сигурни сме, че снимките в Instagram, отбелязани оттам, ще завалят поройно.Dandelyan в Лондон

Ах, този Лондон, гордо носи на ревера си златото и среброто в тази колоритна листа. А Dandelyan е обетованата земя на висшата миксология. Славата си дължи на безкомпромисното си обслужване и безпределната фантазия, пренесена в менюто с коктейли. Барманите тук са истински факири и сервират не просто напитки, а преживяване и истории. Задължителна спирка за ценители.
The NoMad в Ню Йорк

Няма случайна бутилка в колекцията на този нюйоркски оазис. Топ титла отнесе с комбинация от изкушаваща храна, шеметен интериор и смели питиета. Предусещаме, че третата позиция ще се окаже само трамплин към върха за NoMad.
Connaught в Лондон

Край! Букваме билети за британската столица, защото явно тя е абсолютният рай на бар културата. В елитната петица поредната ни спирка в класацията е отредена за Connaught Bar. Отговорност за предизвикателното му коктейл меню има виртуозът в бранша, Агостино Пероне.The Dead Rabbit в Ню Йорк

Екс шампионът от предишната година отстъпва позиции, но запазва бляскавата си слава. Построена на основата от уникални коктейли и внушителна селекция ирландско уиски. Подбраната публика неслучайно  гравитира около този специален бар.
Текст: Fashion Inside

Снимки: Press, Elaine Hill, Nick Solares.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от GIVENCHY

GIVENCHY Paneled faux fur coat Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от REDVALENTINO

REDVALENTINO Ruffle-trimmed cotton sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнен пуловер от LOEWE

LOEWE Embroidered wool-blend sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от ROKSANDA

ROKSANDA Micah cotton-seersucker and hammered silk-satin dress Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Неделята е пролетна!

Ако сте пропуснали
Най-четени