10 надъхващи работни пространства

x

Работното пространство може да бъде вдъхновение. Даже е повече от необходимо, защото прекарваме доста от съзнателното си време там. Трябва да провокира идеи, да създава комфорт и да е ваше царство. Ето какво имаме предвид. Тези десет успешни дами са създали своето офис владение „по свой образ и подобие“. Може да почерпите някоя интериорна идея от тях.

Рейчъл Парсел
(блогър и дизайнер, Pink Peonies)

Освен успешен моден и лайфстайл блогър, Рейчъл притежава собствена модна линия. Именно покрай нея създава нов шоурум и работно пространство. И без капка изненада всичко там е подчинено на розовото.

Лорън Конрад
(писател, дизайнер)

Стилът, който е избрала за работното си пространство притежава традиционни елементи като изчистеното дървено бюро и детайли, които да покажат индивидуалността й, с малко повече цвят, животински принт и изобилие от предмети на изкуството.

Емили Хендерсън
(интериорен дизайнер)

Обширното и изпълнено със светлина работно пространство на Емили провокира желанието ни да работи непрекъснато. Меките нюанси на мебелите, синьо-бялата настилка на пода и металните акценти на столовете настина пробуждат творческия ни заряд.

Синтия Сакай
(дизайнер, Vita Fede)

Офисът на ювелирния дизайнер и този път дава превес на класиката – черно и бяло отново заедно. Но те са само основата на някои интересни цветни акценти, които допълнително подчертват характера на пространството. Кафяв килим и тонове, които контрастират на бетонните подове, като смекчават грубия им индустриален характер.

Манди Калинг
(писател и телевизионен водещ)

Можем буквално да се изгубим в цветовите преплитания в офиса на Манди. Но какъв по-добър израз на същността й освен игривостта и пъстротата.
Джана Бек
(създател и дизайнер, Bek Design)

Пространството излъчва спокойствие с преобладаващия си сив цвят, загатнати римски мотиви и плажни фотографии. Несъвместимостта им се нарежда в причудлива хармония, характерна за идеите на Джана, особено емблематичните й лампи.

Милейк Тееле
(създател, curlBOX)

Салолнът на Тееле и централа на компанията, белият шеврон орнамент създава удивителен графичен образ на пространството, докато златистите акценти добавят метален акцент. curlBOX е месечна абонаментна услуга, която предлага иновативни продукти за естествена поддръжка на косата.

Джеси Дюпри
(създател и блогър, Damsel in Dior)

В плажния домашен офис на Дюпри естествените нюанси на дърво и свежите бели мебели създават наистина единно и много красиво работно пространство. Още един мотив да обимсляме домашно работно кътче.

Катрин Пауър
(съосновател и главен изп.директор, Who What Wear)

Съоснователката на Who What Wear навлиза в бизнеса с това неутрално, но много привлекателно място. Светлината, дребните цветни акценти и чистите линии създават идеалната среда за натоварения работен график на Катрин. Двете в тандем с Хилари Кер стоят за Byrdie, MyDomaine, и най-новия им бранд, базиран на социалните мрежи, Obsessee.Ана Уинтър

Така, де, няма как да говорим за стил и да подминем нея. Да пристъпиш в офиса на главния редактор на Vogue си е магия. А в него има много снимки, римски мотиви, метални столове и любимите антики на Ана Уинтър.

Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от GIVENCHY

GIVENCHY Paneled faux fur coat Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от REDVALENTINO

REDVALENTINO Ruffle-trimmed cotton sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнен пуловер от LOEWE

LOEWE Embroidered wool-blend sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от ROKSANDA

ROKSANDA Micah cotton-seersucker and hammered silk-satin dress Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Неделята е пролетна!

Ако сте пропуснали
Най-четени