Да изгрееш за 60 секунди

x


Увереността е тиха докато несигурността крещи. Или поне така твърдят. Но на думи винаги е по-лесно, отколкото на действия. Особено когато предстои да влезете с високо вдигната глава в стая, пълна с непознати. Най-сигурният начин да повишите увереността си е съзнателно да се забъркате в сложни ситуации. Посещението на места, където не познавате никой или публичното говорене са наистина добри упражнения. Плашещи са само в началото, но след това наистина започвате да вярвате повече в собствените си сили.

Как да провокирате себе си, за да изградите повече увереност? Може да е много примамливо да останете в зоната си на комфорт, но така увереността и успеха ще си остават само желание.По-уверени само след 60 секунди

Отделете си точно една минута, за да се запознаете с нов човек, когато влезете на ново място. Направете го бързо, преди тревожността да вземе надмощие и сами да се разубедите.

Забелязвали ли сте, че докато говорите с нови хора, се концентрирате повече върху тона на гласа и това как се държите, вместо върху това, което казвате? Излезте от това състояние! Съсредоточете се над разговора и слушайте внимателно човека, пред когото се представяте. След като приключите запишете три неща, които искате да запомните за него, независимо дали в телефона или в бележника си. Това ще ви помогне да станете по-добри в изграждането на контакти и да си спомните за разговорите си, ако се срещнете отново.Започнете с истински комплимент

Устременото ходене към някой непознат може да се окаже малко смущаващо. Много по-лесно е да започнете разговор, ако първо сте попитали откъде има тези стилни обувки и се представите след като ви отговори.

Когато се почувствате достатъчно добре със 60-секундната техника, може да я приложите дори в ежедневието си. Опитайте я докато си вземате кафе или докато пазарувате. Дори само да направите комплимент, това как сте накарали някой да се почувства, ще засили неимоверно увереността ви.

Предизвиквайте себе си

Всеки човек изпитва нервност и се чувства леко странно, когато среща нови хора. Нормално е. Начинът да го преодолеете е да предизвикате себе си и да се почувствате неудобно. Колкото повече го правите толкова по-лесно ще става и ще ви носи по-голяма увереност.

Започнете с нещо малко. Да представите себе си на нови хора е добро начало, после потърсете по-големи предизвикателства. Говоренето пред зала, пълна с хора, изнасянето на презентация, поемането на контрол по време на среща, всички тези действия произлизат от силата да въвлечете себе си в неща, които ви карат да изпитвате неудобство. И да не ви се вярва, ще станете доста по-уверени за нула време!

Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Press

Препоръки
Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

PRADA – Printed mohair-blend coat

Препоръки от седмицата

JOHANNA ORTIZ – Caravan off-the-shoulder cotton and silk-blend poplin top

Препоръки от седмицата

ELIE SAAB – Lace-paneled crepe dress

Препоръки от седмицата

JIMMY CHOO – Romy glittered leather pumps

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Когато търсите провокация, добре е да рискувате докрай!

Ако сте пропуснали
Най-четени