„Американска схема” – още една екранизирана финансова измама от Холивуд

x

 

 


В началото на годината насочваме вниманието си към доброто и качествено кино. Не само заради това, че сега е време за филмови награди, но и защото смятаме, че има продукции, които всъщност ги заслужават. След  „Вълкът от Уолстрийт”, който изгледахме с много търпение, а очакванията ни останаха напълно оправдани, сега искаме още, ако може в същия жанр.

Разбира се, тъкмо навреме идва ред  на един друг филм, който вече си взе три награди „Златен глобус” и е достоен съперник на дуото Скорсезе-ди Каприо. Говорим за поредната продукция от САЩ, която събуди любопитството ни с това, че и тя разказва истинска история, свързана с финансова измама.„Американска схема” е базиран на истински случай, отново от 80-те години. В него се разказва за измамника Мел Уайнбърг, заловен от агент на ФБР, и по-късно убеден да сътрудничи на бюрото в разплитане на случай, свързан с корупционни схеми в Конгреса на САЩ.

Страхотният актьорски състав прави впечатление и тук – Крисчън Бейл, Брадли Купър, Дженифър Лорънс, Луис С. К., Шей Уигам, Ейми Адамс, Джеръми Ренър. Режисьор на филма е Дейвид О. Ръсел, който се занимава с кино още от 80-те години. Известен е с това, че прави само неща, които харесва, и на които ще може да се отдаде изцяло. В крайна сметка това е причината, поради която да му се получава толкова добре всичко, с което се е захващал досега. Филмовите критици обещават, че със сигурност ще се насладите на запомнящи се диалози и жанрово преплетени моменти от комедия до драма.

Текст: Fashion Inside

Снимка: Press

Вижте още:

Нова година и Брадли Купър за късмет

„Вълкът от Уолстрийт“ – из златните години на фондовите борси и истинската история на Джордан Белфорт

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

GUCCI – Embellished wool coat

Препоръки от седмицата

DOLCE & GABBANA – Welcome large printed leather tote

Препоръки от седмицата

GALVAN – Signature Corset crepe jumpsuit

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Embroidered intarsia wool and cashmere-blend sweater

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сряда на точки!

Ако сте пропуснали
Най-четени