Защо всички твърдят, че тази бременност е ненормална?

x

 

 

 


 

Една красива бременност разбуни духовете на много жени по света в последните няколко дни. Решихме да се включим в обсъждането на тази новина, която много хора намериха за стряскаща, а други определиха като нещо чудесно. Името на бъдещата майка е Сара Стейдж – модел с европейски и американски корени, която развива кариерата си в Лос Анджелис. Причината да се заговори повече за нея е, че моделът е в 8-ми месец, а профилът ѝ в Instagram е пълен със снимки, проследяващи бременността.

 


 

 

 

 


 

Феновете ѝ, а и много жени, които за пръв път чуха името на Сара по тези дни, бяха категорични, че фигурата ѝ е прекалено слаба за толкова напреднала бременност. Стотици изказаха опасенията си, че бебето не се чувства добре или, че не е нормално една жена да изглежда толкова слаба в това състояние. Други изказа съмнения, че бебето няма да се роди здраво.

 


 

 

 

 


 

Докторите, които следят бременността на Сара, от своя страна са категорични, че детето е в прекрасна форма. Бъдещата майка е наддала 10 килограма от началото на бременност за нормални 12 до края на деветия месец. Ние се питаме защо толкова много жени по света упрекнаха Сара от разстояние? Истината е, че ако една жена води стриктно здравословна „политика“ на хранене и строг спортен режим, вероятността по време на бременността тя да изглежда така е много голяма. Имаме предвид и, че на тези снимки играта със светлината също е оказала своята роля за това фигурата на Сара да изглежда по-слаба. Имаме предвид и, че тялото на всяка жена се развива по различен начин по време на бременност. Затова не бихме желали да осъждаме нечие щастие, а пожелаваме на всички бъдещи майки да се чувства толкова комфортно в телата си, колкото Сара. Тя очаква своя син в следващите 3 до 4 седмици.

Текст: Стефи Стоева

Снимки: Press

Вижте още:

Твърде слаби модели ще означава затвор до 6 месеца. Браво Франция!

„Вечната Аделайн“: Блейк Лайвли през осем различни десетилетия?

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

JOSEPH – Nina floral-print cotton-twill and wool-felt coat

Препоръки от седмицата

JOSEPH – Layered intarsia wool sweater

Препоръки от седмицата

ALEXANDER WANG – Eri studded leather ankle boots

Препоръки от седмицата

CHOPARD – Happy Sport 36 18-karat rose gold, stainless steel, diamond and mother-of-pearl watch

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Let the music play!

Ако сте пропуснали
Най-четени