СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 09.07.2018 – 15.07.2018

x


Вие сте прекрасен период  да трансформирате социалния си статус, кариерното си развитие  в една по-положителна посока като през тази седмица могат да предстоят развръзки, които са следствие на ваши действия и инициативи през изминалото близо полугодие. 

В оптимален вариант тенденцията ще доведе до обновяване на вашите позиции на работното място, съответно – обновяване на вашите ангажименти, които са съпътствани с възможност за повишаване на доходите. Ако това не може да се случи според позициите които заемате, тогава поне това е период, през който можете или трябва да получите морално удовлетворение, да защитите позициите си в колектив и т.н.

Периодът е важен за онова, което имате – общо.

В частност това може да са доходи, въпроси отнасящи се до парични потоци. Тази сфера от живота ви се обновява, особено след Новолунието и Слънчевото затъмнение на 13 юли. Тогава са възможни крупни печалби, но те ще изискват и нещо в замяна, някаква цена… Възможни са обаче и крупни загуби, особено, ако поемате финансови рискове, имате дългове и т.н. Важно е да канализирате тази мощна енергия чрез инициативност и в една обогатяваща посока, но както казах вече – без излишни рискове…

През втората част от седмицата все повече ще искате да оставате в дома си или ще усещате, че „вашият дом е вашата крепост“, също – можете да хармонизирате обстановката у дома.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Стъпваме леко и с настроение!

Ако сте пропуснали
Най-четени