СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 12.02.2018 – 18.02.2018

x


Силна фокусна точка за мнозина е да излязат извън границите на познатото – буквално или в преносен смисъл, за да облекчат напрежението в ежедневието си или  защото повече възможности се очертават точно там. Не е изключено обаче да се наложат принудителни пътувания. В друг случай – хора, стоящи далеч от вас, ви указват значимо въздействие и могат да преобразят живота ви. Една част от тях ви надаряват с внезапни нови възможности, но има и такива, които ви налагат своята воля, влияят на ритъма в ежедневието ви, бъдещи планове, понякога – сключени дългосрочни договори и т.н.

Ваши партньори /лични или делови/ не са твърде толерантни към вас на този етап, в оптимален случай се стремят да ви стимулират, така че да изчистите евентуални грешки. Също, натрупани недоразумения в миналото ескалират и могат да доведат до разрив, някои ще узнаят тайна, други ще разберат, че „целта оправдава средствата“ и ще попаднат в подобна схема, ако не по желание, то по принуда. Конфликти с важни за вас хора могат да имат сериозни последици за социалния ви статус – кариерно развитие или пък брак. На този етап е препоръчително да залагате на дипломацията, защото по-малка част от случващото се зависи от вас.

През втората част от периода се очертава възможност да получите стабилна посока, пряко рефлектираща върху онова, което имате или по-конкретно – финансите ви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от GIVENCHY

GIVENCHY Paneled faux fur coat Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от REDVALENTINO

REDVALENTINO Ruffle-trimmed cotton sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнен пуловер от LOEWE

LOEWE Embroidered wool-blend sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от ROKSANDA

ROKSANDA Micah cotton-seersucker and hammered silk-satin dress Може да купите от тук

Look of the day
Ако сте пропуснали
Най-четени