СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 30.07.2018 – 05.08.2018

x


Меркурий вече е ретрограден и обикновено през това време вие преосмисляте ваши предишни решения, линия на поведение, връзки и т.н. Променливото ви настроение вероятно е провокирано и от неустойчивата ви среда на съществуване, усилен информационен поток, който ви мобилизира, кара ви да влизате в словесни битки, спорове, за да защитавате правата и интересите си. В повечето случаи успявате, все пак вие сте „царе“ сред ораторите и посредниците.

Но въпреки всичко трябва да сте много внимателни, за кратко може да имате усещането, че сте изолирани или не всичко зависи от вашите действия, напротив – реакциите на околните рефлектират върху вас, а вие трябва да сте много гъвкави, за да се справите.

Вероятно най-добрата тактика е да не прибързвате, дори и да се чувствате предизвикани за това. Ежедневието ви става все по-натоварено, до степен да се разпилявате в различни посоки, да губите фокус. Хубаво е да не преувеличавате случващото се, не всичко е такова, каквото изглежда, освен, ако сами не го раздухате с прибързано, иначе перманентно ще откривате шансове, някои от тях ще са стари, но отново заставащи на пътя ви. Взаимодействието с далечни роднини или хора стоящи далеч от вас не е лесно, бъдете и по-внимателни при уреждането на документи, особено, ако касаят и някакви правни въпроси.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кецове от JIMMY CHOO

Кецове от JIMMY CHOO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Риза от Prada

Риза от Prada Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Trench coat от ADEAM

Trench coat от ADEAM Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Събота… лято!

Ако сте пропуснали
Най-четени