СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 02.04.2018 – 08.04.2018

x


Вие сте силно провокирани да се връщате към миналото, вероятно, за да вземете важни и трансформиращи живота ви решения, които касаят ключови въпроси като парични потоци, благосъстояние или обвързаност с близки до сърцето ви хора.

В този процес, може да решите да инвестирате в партньори или пораснали деца, стига да прецените, че това си заслужава. Иначе, точно обратното, считайки, че определени лица ви носят повече щети, отколкото ползи, може да скъсате връзки, ако не веднага, то до 14 април – през това време назрява, оформя се мнение как да продължите напред.

В друг вариант около деца или партньори ескалират промени, а вие им помагате с пари, отделено време и т.н. В такъв случай, през втората част от седмицата се оформят нови и по-добри перспективи на развитие, те могат да включат решения за по-далечното бъдеще, пътувания и т.н.

Добрата новина е, че продължавате да имате силен контрол над бъдещите ви тенденции, влияете им чрез дар словото си и възможността да насочвате околните.

Ако имате стари дългове, могат да напомнят за себе си, моментът не е подходящ да задлъжнявате – теглите кредити например…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кецове от JIMMY CHOO

Кецове от JIMMY CHOO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Риза от Prada

Риза от Prada Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Trench coat от ADEAM

Trench coat от ADEAM Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Точно такова лято!

Ако сте пропуснали
Най-четени