СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 25.06.2018 – 01.07.2018

x


Възможно е да ви се налага да се доказвате повече от обикновено пред околните – колеги, приятели, за да утвърдите авторитета си или да се справите с нови изисквания, условия, в които сте поставени.

Сега е моментът да бъдете максимално инициативни, за да извоювате по-престижни позиции, да бъдете социално активни, това ще е повод да постигате целите си по-лесно.

Същевременно, хора близки до сърцето ви – от партньори до пораснали деца, ако имате такива, ви тревожат, отнемат голяма част от вниманието и времето ви. Причините за това могат да бъдат различни, но да са важни и да изискват специално отношение, а може би и търпение. На този етап е препоръчително да не избързвате с реакции, възможно е в края на тази седмица и през следващата събитията да ви дадат повече яснота, да се канализират в правилна посока по етапно и без да се бърза.

Възможно е да научите някаква тайна, която ви е много полезна, можете да се възползвате от нея. Все пак е полезно да не вярвате на всичко чуто, част от информацията може да е преувеличена или изкривена.

През втората част от седмицата сте доста натоварени, дните са показателни за тенденции на работното ви място, не са изключени нови условия на труд, ако те не ви удовлетворяват, ще се ориентирате към нещо друго, което и да е ново може да е добре познато старо.

Пазете се от недоразумения с колеги, ако ескалират такива, тогава ще се влачат дълго…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

И за по-хладни летни дни!

Ако сте пропуснали
Най-четени