СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 02.04.2018 – 08.04.2018

x


Вие можете да изпитвате някакви базисни съмнения по кой път да продължите от тук нататък, а решенията, които вземете могат да определят вектора ви на развитие за дълго. Вероятно няма да вземете веднага решения, колебанията ще съществуват до средата на април, но сега и през идната седмица ще имате достатъчно подсказки, така че да изберете оптимално правилна посока.

Вероятно по-голяма част от вниманието ви е концентрирано върху теми, отнасящи се до близките и семейството ви. Може в този сектор да ескалират спорни моменти, които трябва да се разрешат внимателно, като оценявате мнението и на отсрещната страна.

В друг вариант – налага ви се да обръщате повече внимание на роднина, възникват разяснителни разговори, които не са от вчера.

Някои Козирози ще трябва да се справят с имотни казуси, въпроси с место-живеене, условия на съществуване -общо. Ако има нещо, което ви дразни или компромисите са извън рамките на приемливото, тогава не е нужно да се поддавате, имате достатъчно ресурси, за да въздействате, а и в по-дългосрочна перспектива все ще успеете да превъртите тенденциите, така както вие желаете. Вероятно е по-важно на този етап да имате търпение, но и да си изградите по-дългосрочна стратегия, която да следвате стъпка след стъпка, за да не се изгубите – образно казано…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

И за по-хладни летни дни!

Ако сте пропуснали
Най-четени