СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 09.07.2018 – 15.07.2018

x


Периодът е важен за партньорските ви отношения – лични или делови, за общественото ви положение. През тази седмица са възможни развръзки и показателни събития за изминалото близо полугодие и нека те ви удовлетворяват. Ако това не е така, тогава през идните седмици или месец важни за вас отношения ще се превъртят в съвсем ново направление, ще преминат на друго ниво и нека то да бъде по-конструктивно.

Трябва да знаете, че водещ фактор и сила на зададените тенденции сте самите вие – това е мощ, с която ви надаряват звездите, но и отговорност, с която трябва да се справите, да носите на раменете си – образно казано.

И така, Новолунието и Слънчевото затъмнение ще обнови вашето партньорство. Част от трансформациите ще за извън контрола ви, но друга и значима – вие ще канализирате. Възползвайте се по оптимален начин, насочвайте, особено по време на Новолунието – усилите позитивите чрез инициативи, елиминирайте негативите.

През втората част на периода се открива шанс да сбъднете своя съкровена мечта или да стартирате проект, който ще разгърне потенциала ви, понякога и по един внезапен, бърз начин.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Стъпваме леко и с настроение!

Ако сте пропуснали
Най-четени