СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 12.03.2018 – 18.03.2018

x


Чрез вашата социална активност вие можете да постигнете едни от най-смелите си мечти, ако преговаряте, ще привлечете на ваша страна влиятелни личности, може да заемете по-престижни позиции в колектив, а популярността ви да расте.

При всички случаи подкрепа няма да ви липсва, вие може да попаднете под влияние на мощна опека от страна околните и конкретни личности – влиятелни и такива, които ви помагат да осъществите личните си намерения. През тази година вие може да се сдобиете с повече власт – буквално или в преносен смисъл, но все пак е важно да не злоупотребявате с тази сила.

Информационният поток е много усилен, продължава да ви надарява с възможности и колкото повече срещи или преговори водите, толкова по-широки хоризонти ще се разкриват пред вас. През тази седмица някаква тайна може да изплува на повърхността и да ви изненада, А в друг вариант – вие използвате скрити козове във ваша полза. Ако все още има неща, които са извън контрола ви или действат зад гърба ви, вие все по-силно ще можете да ги насочвате, особено от следващата седмица, засега вероятно повечето от вас по-скоро градът стратегии, които ще са им полезни в бъдеще.

Не е изключено да възникне напрежение или недоразумения в дома ви, което можете да канализирате чрез по-голяма дипломатичност, в друг вариант – евентуални спорове ще разрешат дълго трупани въпроси, дори и това да се случи с малки или по големи земетресения – образно казано.

Новолунието от края на седмицата показва, че ще обновите своите връзки ще зададете нов тон в общуването, а тенденцията е такава че ще проявявате все по-голяма твърдост и безкомпромисност…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

За красив петък!

Ако сте пропуснали
Най-четени