СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 26.03.2018 – 01.04.2018

x


Голяма сила се излъчва от вас! Вашите амбиции са високи, но можете да ги проектирате и върху околните като високи претенции и крайни изисквания, изказвания.

Вероятно на този етап нищо не е в сила да ви отклони от пътя. Вие изглеждате достатъчно авторитетна фигура, която може да влияе силно на себе си, но и на околните. Важно е обаче тази огромна енергийна мощ, с която ви надаряват звездите да я канализирате в правилна посока. Вие може да постигнете почти всичко, което искате, но ако действате безкомпромисно, рисково, тогава можете сами да се превърнете в най-големите си врагове. Важно е да знаете, че вашите инициативи към настоящия момент имат широко отражение за вашето бъдеще и нека то да бъде оптимално благоприятно за вас. Повтарям – „кормилото на кораба“ е във вашите ръце…

Хубаво е да сте по-дейни, да се концентрирате върху една и по-далечна цел, иначе може да се самонараните – буквално и в преносен смисъл.

В дома ви могат да ескалират важни теми, които са в широки граници – разрешаване на имотни казуси или подялба на имущество, премествания или пък уреждане на дълго трупани недоразумения с близки и роднини… Каквото и да е, препоръчително е да заложите и на по-голяма толерантност, така постиженията ще са по-високи, а изискванията за някаква „жертва“ или разплата ще си минимизират.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

И за по-хладни летни дни!

Ако сте пропуснали
Най-четени