СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 30.07.2018 – 05.08.2018

x


Възможно е да изпитвате някаква несигурност, която е свързана предимно с финансовото ви състояние, в оптимален вариант променяте подхода си, търсите и намирате варианти, които ще стабилизират материалното ви състояние като се осланяте на подкрепа – от страна на влиятелни личности, партньори, че и институции.

Не е изключено и да имате усещането, че сте на прага на житейски кръстопът, а каква посока ще изберете зависи много от близкото ви обкръжение, така че трябва да се концентрирате в тази посока – да получавате подкрепа, да се сдружавате и т.н.

Ще има личности, които ще ви подкрепят силно, но за съжаление ще има и такива, които повече ще обещават, отколкото реално ще са на ваша страна, а в по-неприятна форма – направо могат да ви действат подвеждащо и да предизвикат загуби. Така че е полезно да внимавате на кого се доверявате.

Най-много енергия влагате, за да стабилизирате доходите си, усилията ви за сега не винаги дават очаквания резултат, но нека това не ви притеснява, после инвестираните време и усилия могат да ви се върнат с лихвите, да кажем през септември и октомври. Важно условие е, да избягвате остри конфронтации с определени персони, защото ще се провокира точно обратния ефект. Помислете, изградете си стратегия…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кецове от JIMMY CHOO

Кецове от JIMMY CHOO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Риза от Prada

Риза от Prada Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Trench coat от ADEAM

Trench coat от ADEAM Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Събота… лято!

Ако сте пропуснали
Най-четени