СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 12.03.2018 – 18.03.2018

x


Повечето от вас градят смели планове за своето по-далечно бъдеще поради нараснали амбиции или защото искат да се отърват от нарастващо напрежение. Действително тази тенденция може да ви направи по- смели, може да вземете решения, които да ви измъкнат от сложни и заплитащи се ситуации, ако не веднага, то перманентно през идните седмици. Важното е да действате в избраното направление, стъпка след стъпка, че и да си изградите своеобразен план-график, като не губите крайните цели от поглед.

В този процес вие може да решите да пътувате, да уредите по-дългосрочни документи, да общувате с хора звън близкото ви обкръжение и там да откриете подкрепа или реален шанс да преобразите начина си на съществуване.

В друг вариант текущата ситуация ви мобилизира по такъв начин, че вие рязко можете да пренаредите приоритетите си и да оставите зад гърба си онова, което повече ви натоварва, отколкото да ви носи ползи. Някои от вас могат да решат да повишат или променят квалификацията си или пък да пътуват принудително, но това да има оздравителен ефект. Все пак, на път мнозина ще срещнат своето щастие или любовта. Добре се развиват въпроси, свързани с правни казуси или пък реклама, само-реклама. В момента е изключително удобно да  афиширате своите качества и те да бъдат оценени по достойнство.

Ежедневието ви е доста натоварено, включително с ангажименти, които не са твърде по вкуса ви или се явяват като спирачка за вашият ентусиазъм. Подходящо е да идентифицирате слабите звена и да се опитате да ги отстраните своевременно, за да не е прорастват. Препоръчително е също да не се претоварвате твърде и да обръщате внимание на физическото си състояние.

Домът и семейството ви са друг акцент, който показва, че през настоящия период в този сектор могат да се случат приятни събития или такива, които се считат за обогатяващи или разрешаващи дълго трупани недоразумения. Усилете тези перспективи с подходящи инициативи.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата



Коментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

За красив петък!

Ако сте пропуснали
Най-четени