СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 12.03.2018 – 18.03.2018

x


Повечето от вас градят смели планове за своето по-далечно бъдеще поради нараснали амбиции или защото искат да се отърват от нарастващо напрежение. Действително тази тенденция може да ви направи по- смели, може да вземете решения, които да ви измъкнат от сложни и заплитащи се ситуации, ако не веднага, то перманентно през идните седмици. Важното е да действате в избраното направление, стъпка след стъпка, че и да си изградите своеобразен план-график, като не губите крайните цели от поглед.

В този процес вие може да решите да пътувате, да уредите по-дългосрочни документи, да общувате с хора звън близкото ви обкръжение и там да откриете подкрепа или реален шанс да преобразите начина си на съществуване.

В друг вариант текущата ситуация ви мобилизира по такъв начин, че вие рязко можете да пренаредите приоритетите си и да оставите зад гърба си онова, което повече ви натоварва, отколкото да ви носи ползи. Някои от вас могат да решат да повишат или променят квалификацията си или пък да пътуват принудително, но това да има оздравителен ефект. Все пак, на път мнозина ще срещнат своето щастие или любовта. Добре се развиват въпроси, свързани с правни казуси или пък реклама, само-реклама. В момента е изключително удобно да  афиширате своите качества и те да бъдат оценени по достойнство.

Ежедневието ви е доста натоварено, включително с ангажименти, които не са твърде по вкуса ви или се явяват като спирачка за вашият ентусиазъм. Подходящо е да идентифицирате слабите звена и да се опитате да ги отстраните своевременно, за да не е прорастват. Препоръчително е също да не се претоварвате твърде и да обръщате внимание на физическото си състояние.

Домът и семейството ви са друг акцент, който показва, че през настоящия период в този сектор могат да се случат приятни събития или такива, които се считат за обогатяващи или разрешаващи дълго трупани недоразумения. Усилете тези перспективи с подходящи инициативи.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Дамски часовник MICHAEL KORS

  MICHAEL KORS | COURTNEY | MK3836  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Trench coat от CALVIN KLEIN

CALVIN KLEIN Convertible double-breasted cotton-twill trench coat Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от RAG & BONE

RAG & BONE Dre distressed mid-rise slim-leg jeans Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Булчинска рокля от RIME ARODAKY

RIME ARODAKY Clover embroidered tulle and cady mini dress Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Добри акценти в правилния аутфит!

Ако сте пропуснали
Най-четени