СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 09.07.2018 – 15.07.2018

x


През тази седмица се приключват тенденции, които са зададени през изминалото полугодие.  Вероятно този процес ще бъде съпътстван от равносметки и развръзки, пик от показателни събития – до какво са довели вашите минали действия. 

На 13-ти юли предстои новолуние с частично Слънчево затъмнение. Това новолуние и затъмнение може да се превърне в своеобразно ново начало за фона ви на съществуване.

В оптимален вариант – вие може да решите да обновите дома си чрез инвестиции в него, чрез покупко-продажба или премествания, в друг вариант – намирате начин да хармонизирате и скрепите още повече отношенията в семейството. Счита се, че това Новолуние прокарва ново начало за сметка на някаква „жертва“ или нещо, което трябва да бъде оставено зад гърба ви. Ако има слаби звена в този сектор от живота ви, те ще се проявят като малки или големи земетресения – образно казано, които да наместят пластовете под краката ви. Ако тези земетресения предизвикат и разрушения, вероятно така е трябвало да стане, за да е по-пълно и цялостно – от основи настъпването на ново начало в живота ви.

През август месец предстои второ слънчево затъмнение, което ще бъде много по-съзидателно за вас. Засега е полезно да знаете, че част от промените зависят от вас, но други граничат с воля, наложена от Съдбата, по друг начин казано – външни и независещи от вас сили. Ако искате да се възползвате от затъмнението и новолунието – инициирате сами част от трансформациите, като се замислите какво ви дестабилизира и доброволно се разделите с него.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Стъпваме леко и с настроение!

Ако сте пропуснали
Най-четени