СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 30.07.2018 – 05.08.2018

x


Вашият управител Марс продължава да е ретрограден, така че поддържа съмнения и колебания в душата ви по кой път да поемете, какъв подход да изберете, особено що се отнася до партньорски и приятелски взаимоотношения, онези, които пряко рефлектират върху вашата сигурност – общо.

В този процес може рязко да решите да смените средата си, поне някои хора да отпаднат от обкръжението ви, но това ще бъдат предимно онези, които ви носят повече загуби, отколкото ползи – буквално и в преносен смисъл.

В положителен вариант предоставя ви се възможност да изправите стари грешки, да смените подхода си и да постигнете онова, за което преди не са ви стигнали силите.

В не толкова подкрепящ случай – пазете се от ескалиращо напрежение, евентуални конфликти, създаване на врагове, които могат да ви въвлекат в процеси, от които ще се измъкнете едва през октомври.

Шанс да откриете нещо ново, но всъщност добре познато старо, което ще подейства добре на имиджа и социалния ви статус, в частност – кариерно развитие и доходи. Може да се обърнете към стари шансове, поне да разчитате на придобит вече опит и авторитет.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кецове от JIMMY CHOO

Кецове от JIMMY CHOO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Риза от Prada

Риза от Prada Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Trench coat от ADEAM

Trench coat от ADEAM Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Събота… лято!

Ако сте пропуснали
Най-четени