СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 09.07.2018 – 15.07.2018

x


Вие сте в един от най-важните периоди в годината, когато „берете плодовете“ на зададени тенденции през изминалото полугодие, сега предстоят развръзки, пик от събития, които могат да са свързани със социалния ви статус – общо или в частност с общественото ви положение, партньорски връзки – лични или делови. И нека тези „плодове“ са сладки, а не „горчиви“, образно казано.

Ако все пак нещо не се развива по вкуса ви в този сектор, вие може да се възползвате от Новолунието и частичното Слънчево затъмнение на 13 юли, то е едно от най-значимите за вас, може да се превърне в нова приливна вълна, която ще ви отведе далеч, пак така за идното полугодие, а може и по-далеч. Вие градите перспективи за новата ви лична година и действително имате големи шансове да направлявате събитията. Все пак крайният и позитивен изход много зависи от това какво сте готови да „жертвате“, да кажем – в партньорските отношения, може би да бъдете по-отстъпчиви, да се съобразявате повече с властен или силен партньор?

Това Новолуние може да преобрази вашите лични и делови връзки, които са като скачени съдове за общественото ви положение. Нека посоката е по-позитивна, изградете си стратегия, действайте, както казах вече – зададените перспективи ще бъдат дългосрочни.

Ако във взаимоотношенията ви всичко е наред, не се налагат преобразувания /показателни са дните около Новолунието и седмица след него/. Все пак, корекциите в една или друга посока са задължителни за хора, които са родени по време на Новолунието до 1-2 дни преди и след тази дата…

През втората част на седмицата информационният поток се усилва, възможни са изненади, думите ви имат все по-силна чуваемост.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Стъпваме леко и с настроение!

Ако сте пропуснали
Най-четени