СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 25.06.2018 – 01.07.2018

x


Вие градите енергийна програма за цялата предстояща година като през тази седмица се налага повече от обикновено да отстоявате мнението и интересите си, за да не позволите те да бъдат подменени от важни за вас хора, влиятелни личности, партньори.

Препоръчително е да заложите на диалогичността, да избягвате конфронтации, да се стремите да се обединявате по интереси с определени личности, да преговаряте конструктивно като балансирате между вашите и чуждите гледни точки. Така ще успеете да превъртите предизвикателствата в позитиви, да се възползвате от мощна енергийна подкрепа.

Склонни сте да се връщате назад във взаимоотношенията си, да анализирате до какво са довели ваши минали действия в тази посока. Всичко хубаво, което сте постигнали и е довело до по-голяма здравина във връзките ви, е особено очевидно. Видно е и какво се е натрупало между вас и близките ви под формата на напрежение или недоразумения. През тази седмица в горе-посочените въпроси са в ярки краски, ако искате ще ги видите, а това ще ви даде шанс да действате оптимално правилно.

При нужда от промяна – използвайте нещо ново в подхода си, нещо нетрадиционно, за да получите пак така различен от обичайния резултат…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

И за по-хладни летни дни!

Ако сте пропуснали
Най-четени