СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 30.07.2018 – 05.08.2018

x


Водеща тема за вас е материалното ви състояние, онова, което имате – общо. Възможно е да ескалират събития, които да „тестват“ вашата стабилност, съответно какво можете да задържите, евентуално какво трябва да дадете, да „жертвате“, за да получите или да направите някакъв компромис.

Все пак е крайно непрепоръчително на този етап да теглите кредити, да давате пари на заем, да задлъжнявате -общо. На по-късен етап ще се окаже, че това е по-скоро загуба.

Концентрирайте се върху възможността да поддържате подкрепата, която можете да получавате от страна на влиятелни личности, институции и партньори, като избягвате конфронтации и неконструктивни спорове отново по чисто финансови приоритети, но не само.

Вие сте в силно трансформиращ период, вероятно ви предстои да правите важен избор, но не е добре да прибързвате, помислете първо къде са пробойните, реорганизирайте евентуални плащания, може да се замислите да си върнете стари източници на доходи, но това ще е възможно едва след 19 август, за сега обмисляйте, анализирайте.

През седмицата постепенно нарастват разходите – за любими хора, развлечения, хоби, а може и частен бизнес, ако имате такъв. Вероятно част от тях можете да редуцирате, помислете, консултирайте се и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кецове от JIMMY CHOO

Кецове от JIMMY CHOO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Риза от Prada

Риза от Prada Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Trench coat от ADEAM

Trench coat от ADEAM Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Събота… лято!

Ако сте пропуснали
Най-четени