СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 09.07.2018 – 15.07.2018

x


Хора близки до сърцето ви – от партньори до деца, обсебват силно вниманието ви, защото моментът е подходящ да скрепите отношенията си, понеже те имат подчертана нужда от вниманието ви, около тях се случват трансформации, които рефлектират и върху вас.

Ако имате собствен бизнес, той също може да претърпи внезапни преобразувания. Следете за тенденциите през първата част на седмицата и се постарайте да се възползвате от приливната вълна на 13 юли, така че да обновите в оптимално позитивна за вас посока горе-описаната сфера на влияние. Хора от близкото ви обкръжение -приятели, колеги, също ви указват силно въздействие. Сред тях може да откриете мощна подкрепа от влиятелни личности, но и подобни недоброжелатели. По време и дни след Новолунието ще получите пределна яснота на кого и в каква степен можете да разчитате.

Хубаво е, ако намерите и време за почивка. Рутинните занимания ви натоварват повече от обикновено, факт, който може да провокира умора у мнозина.

През втората част от седмицата растат шансовете да хармонизирате партньорските си отношения,  флирт може да прерасне в любовна връзка, ако желаете разбира се…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Стъпваме леко и с настроение!

Ако сте пропуснали
Най-четени