СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 23.04.2018 – 29.04.2018

x


Вашата социална активност расте, а едновременно с нея и шансовете да заемете нови и по-престижни позиции в колектив, да откриете вид опека в лицето на по-възрастна и авторитетна личност… Стари приятели също могат да напомнят за себе си, а понякога и да се превърнат в мост към успехите ви.

През настоящия период вашите обществени позиции действително може да се трансформират, в друг случай – околните ви указват такова значимо въздействие, че са способни да обновят материалното ви положение, така че да повишите доходите си, да спечелите нещо значимо… Всъщност, ако ви интересуват въпроси с кредити, данъчни, наследства – сега можете да ги превъртите във ваша полза, всички подобни казуси могат да намерят благоприятен изход или поне да им въздействате значително.

Все пак и за сега нарасналите разходи се запазват, скоро това ще се промени, но за сега премисляйте внимателно, когато харчите, инвестирате и т.н.

Ако имате стари дългове /вие дължите или пък на вас ви дължат/, те ще напомнят за себе си и ще клонят към вид развръзки.

Някакви възможности относно материалното ви положение клонят към привършване до средата на май, бъдете максимално инициативни, за да увенчаете с успех дълго полагани усилия, за да не се разминете с шансове и т.н.

През втората част на седмицата се усилва вероятността да хармонизирате средата си на съществуване – дом, семейство…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кецове от JIMMY CHOO

Кецове от JIMMY CHOO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Риза от Prada

Риза от Prada Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Trench coat от ADEAM

Trench coat от ADEAM Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Събота… лято!

Ако сте пропуснали
Най-четени