СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 12.03.2018 – 18.03.2018

x


Звездите дават шанс да изразите потенциала си по-оптимално добър начин, така че да порадвате сърцето си, да получите удовлетворение или да сбъднете своя съкровена мечта. Ако заниманията ви са творчески или са свързани с частна практика – тогава успехите ви ще бъдат значими.

Ако работата ви обаче е на служещ в чуждо предприятие и имате пряк шеф на главата си, тогава конфликти и недоразумения са повече от вероятни. Препоръчително е в такъв случай да избягвате разяснителни разговори на този етап, можете да разчитате обаче на добре свършена работа, на собствените си усилия, които ще бъдат оценени по достойнство. Ще има колеги, които ще ви подкрепят силно, но не всички ще бъдат чак толкова доброжелателни, добре е да го имате предвид и да не се предоверявате.

Все пак, вие сте закриляни от съдбата на този етап и може да бъдете уверени, че всичко случващо се сега всъщност е за ваше добро, а дори и да има някои предизвикателства, те ще се преобръщат във ваша полза.

Новолунието, което е през последните дни, ви дава втора възможност да скритите личните си връзки, да привлечете на своя страна обектите на вашето внимание.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

За красив петък!

Ако сте пропуснали
Най-четени