СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 16.04.2018 – 22.04.2018

x


Ежедневието ви е доста натоварено, носи ви много възможности, но и преобразувания, които могат да ви изненадат като допълнителни ангажименти, внезапни предложения отнасящи се до професионалната ви реализация, но не са изключени и провокации на работното ви място, а начинът по който реагирате – спонтанно или премислено, ще определи позициите ви в колектив и не само… Ако е имало някаква неяснота относно реализацията ви, то тя се изчиства и канализира в окончателен вариант през тази и следващата седмица.

Успявате да сложите ред в хаоса, а някои от вас да сбъднат своя съкровена мечта, като водят преговори, отстояват мнението и интересите си неуклонно, твърдо… Думите ви имат чуваемост, възползвайте се! Ако не проявявате достатъчна последователност в изказаните думи, тогава може да попаднете под влияние на чужда воля със съответните последици.

На този етап обаче рядко можете да се съмнявате в добронамереността на околните. Напротив, в близкото ви обкръжение има хора, които ви помагат и закрилят, особено, ако се нуждаете от това.

Партньорските ви отношения също могат да бъдат стабилизирани или поощрени в положителна посока, стига очакванията ви и изискванията от ваша страна да не са преувеличени. Преживявате запомнящи се и ярки емоции с любими личности, можете да срещнете любовта, да чуете думи, които да трансформират чувствата ви, да оставят траен отпечатък в сърцето ви…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

И за по-хладни летни дни!

Ако сте пропуснали
Най-четени