СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 09.07.2018 – 15.07.2018

x


През тази седмица имате шанс да хармонизирате семейната си среда на съществуване, като изгладите евентуални недоразумения, скрепите отношенията с близките си чрез общи интереси, инвестиции, планове за бъдещето.

Същевременно вие продължавате да сте на прага на житейски кръстопът, който засяга онова, което имате – общо. Вероятно ще си правите равносметки в това отношение и не без причина, а защото получавате развръзки за действия през изминалото полугодие и нека те са обогатяващи, а не обратното.

Можете да подействате позитивно на финансите си, ако се обединявате с влиятелни личности, откриете партньори – лични или делови, на които да разчитате.

Новолунието с частичното Слънчево затъмнение може да ви донесе крупни печалби или загуби, всичко зависи от това дали поемате значими рискове, дали имате натрупани дългове, дали партньорските ви отношения са стабилни и коректни. Препоръчително е да сте по-внимателни, да се вглеждате в детайлите, преди да изберете посоката. Продължаващите развръзки ще са бързи, може да включат променен ритъм в ежедневието, но е хубаво да се пазите от пренапрежение, да пазите здравето си и т.н.

Разходите продължават да са високи, вероятно не можете да ги спрете, но нека поне да са премерени, добре канализирани в оптимално правилна посока.

През втората част на седмицата навлизате в период, през който можете да направите много за по-доброто си обществено положение, имидж – като минимум, ще привличате погледи и ще печелите симпатии с по-голяма лекота.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Стъпваме леко и с настроение!

Ако сте пропуснали
Най-четени