СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 12.03.2018 – 18.03.2018

x


До 17-ти март Марс е във вашия зодиакален знак и ви зарежда с много сили и енергия, способност да се справите успешно  с всички текущи приоритети и задачи, които привличат вниманието ви.

Вашата инициативност може да доведе до внезапни и бързи успехи, постигане на целите ви и преобразяване на начина ви на съществуване. Онова, което постигнете като резултат през това време ще се закодира трайно и ще има подобно отражение, което после ще се развива почти по инерция, така че е важно на къде ще насочите тази огнена енергия. Повечето от вас са обзети от силен ентусиазъм, привличат ви развлеченията, евентуално хоби, лични дела като последните ще отнемат голяма част от времето ви или пък ще ви струват скъпо  – буквално или в преносен смисъл. В оптимален случай инвестирате в любими хора или бизнес, ако имате такъв.

Дома и семейството ви са друга водеща тема, която през тази седмица ви даваш шанс да подобрите атмосферата на съществуване, да разрешите дълго трупани недоразумения или пък това може да са имотни, битови казуси, въпроси отнасящи се до благоустройство или местоживеене и т.н. В тази сфера делата се развиват добре, можете да разчитате на близките си, а ако не всичко е според очакванията ви, тогава ще имате втора възможност да наваксате с пропуски – след новолунието в края на периода.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

За красив петък!

Ако сте пропуснали
Най-четени