СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 12.03.2018 – 18.03.2018

x


До 17-ти март Марс е във вашия зодиакален знак и ви зарежда с много сили и енергия, способност да се справите успешно  с всички текущи приоритети и задачи, които привличат вниманието ви.

Вашата инициативност може да доведе до внезапни и бързи успехи, постигане на целите ви и преобразяване на начина ви на съществуване. Онова, което постигнете като резултат през това време ще се закодира трайно и ще има подобно отражение, което после ще се развива почти по инерция, така че е важно на къде ще насочите тази огнена енергия. Повечето от вас са обзети от силен ентусиазъм, привличат ви развлеченията, евентуално хоби, лични дела като последните ще отнемат голяма част от времето ви или пък ще ви струват скъпо  – буквално или в преносен смисъл. В оптимален случай инвестирате в любими хора или бизнес, ако имате такъв.

Дома и семейството ви са друга водеща тема, която през тази седмица ви даваш шанс да подобрите атмосферата на съществуване, да разрешите дълго трупани недоразумения или пък това може да са имотни, битови казуси, въпроси отнасящи се до благоустройство или местоживеене и т.н. В тази сфера делата се развиват добре, можете да разчитате на близките си, а ако не всичко е според очакванията ви, тогава ще имате втора възможност да наваксате с пропуски – след новолунието в края на периода.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Дамски часовник MICHAEL KORS

  MICHAEL KORS | COURTNEY | MK3836  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Trench coat от CALVIN KLEIN

CALVIN KLEIN Convertible double-breasted cotton-twill trench coat Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от RAG & BONE

RAG & BONE Dre distressed mid-rise slim-leg jeans Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Булчинска рокля от RIME ARODAKY

RIME ARODAKY Clover embroidered tulle and cady mini dress Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Добри акценти в правилния аутфит!

Ако сте пропуснали
Най-четени