СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 30.07.2018 – 05.08.2018

x


Възможно е да имате силното желание да излезете извън границите на познатото и действително да го направите като пътувате, разширите кръга си на влияние като общувате с хора, които са извън близкото ви обкръжение. Тенденцията може да ви сблъска с необичайни ситуации, изненади, понякога справяне с дълго трупани въпроси в миналото, които не са открили своето решение. А може да узнаете тайни и те да ви бъдат особено полезни.

Информационният поток ви носи изненади, особено на родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен. Следва да сте по-внимателни, ако пътувате, ако имате кола и т.н.

Воювате за своите интереси и така е правилно. Все пак е целесъобразно да не преминавате определени граници на добрия тон, защото ще постигнете точно обратния ефект.

Подходящо е да разчитате предимно на опита си. Материалното ви положение е все още неустойчиво, но се оформят шансове да откриете нови и стабилни източници на печалба, според променящите се условия на труд. За сега може да получавате само първи „сигнали“, но не изключени и бързи преобразувания. Следете за тенденциите, „усетете на къде духат ветровете“ и ще успеете да извлечете ползи, да превъртите евентуални провокации в позитиви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кецове от JIMMY CHOO

Кецове от JIMMY CHOO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Риза от Prada

Риза от Prada Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Trench coat от ADEAM

Trench coat от ADEAM Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Събота… лято!

Ако сте пропуснали
Най-четени