СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 09.07.2018 – 15.07.2018

x


До 11-ти юли е като оптимален вариант, през който можете да въздействате позитивно на фона ви на съществуване, съответно да хармонизирате отношенията си с вашия партньор, да предприемете действия, които да имат обогатяващ ефект, водещ до комфорт и т.н.  Все пак не са изключени някои различия в близкото ви обкръжение, които е подходящо да изчистите като се пазите от крайности или преувеличения, които могат да имат точно обратни последици, при това трудно променяуми.

През цялата седмица водите напрегнати разговори, които ще доведат до скъсването на някои важни за вас отношения, включително и роднински. Близкото ви обкръжение може да внася смут или тревога в душата ви, не е изключена борба за надмощие, власт – буквално или в преносен смисъл.

Новолунието и частичното Слънчево затъмнение, което е на 13 юли ще обнови и/или тества вашите отношения -лични или делови, някои от тях ще останат в миналото, включително и договори, за да нахлуят нови и по-надеждни, други ще се трансформират според промененото ви мнение, линия на поведение и т.н., вероятно не без причина, а следствие на чутото, получена информация и т.н.

Това е ключов период за средата ви на съществуване и отношенията ви, посоката вероятно зависи от компромисите, на които сте готови.

На 11 юли Венера вашата покровителка преминава в Дева и ще охлади страстите, за сметка на практичните оценки, вие ще реагирате все по-практично, ще будите съответно уважение и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Стъпваме леко и с настроение!

Ако сте пропуснали
Най-четени