СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 11.06.2018 – 17.06.2018

x


Звездите ви насочват към обновяване на материалното ви положение, ако не ви е достигнало нещо, за да въздействате позитивно на онова, което имате – общо, през изминалите седмици, тогава се възползвайте от новата приливна вълна, като проявите повече инициативност, но и гъвкавост в общуването.

През втората част от периода водите разяснителни разговори, относно по-далечни перспективи на развитие, възможно е да чуете истини, които да внесат голяма яснота във взаимоотношенията ви с по-възрастни или авторитетни лица, от които зависите. При мнозина ескалира необходимост да са по-внимателни при подписване на документи, ако не сте уредили някакви правни казуси, вероятно вече ще се наложи да действате по-напористо и без да се отказвате, докато получите желаното.

Хора, стоящи далеч от вас, включително и далечни роднини, могат да внасят смут в душата ви. Ако имате усещането, че мнението на околните противостои като стена срещу вашето, тогава си помислете, че ако не можете да прескочите планината, то поне можете да я обиколите, образно казано.

Все по-важна тема става вашият дом и все повече вашият дом ще се превръща във ваша крепост. След 14 юни Венера, вашата покровителка преминава в Лъв и ще предизвика лек бунт в душата ви, ако нещо не ви харесва, ще го изявите по един ярък, демонстративен начин.

Навлизате в прекрасно време да подобрите фона си на съществуване…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бързо кафе за хубав четвъртък!

Ако сте пропуснали
Най-четени