СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 12.03.2018 – 18.03.2018

x


Вашето влияние над околните е значимо – не ви липсва компания или хора, на които да разчитате при нужда. Същевременно, вие сте склонни да преосмислите своите чувства, особено в по-далечна перспектива на развитие. В друг вариант – може да прикривате истинските си намерения, да започнете скрита авантюра, особено, ако статуквото не ви удовлетворява.

Водещо правило е, че имате избор и под влияние на съответните преоценки – през тази седмица действително може да настъпи своеобразен обрат във вашите отношения с важни за вас хора. Някои от вас са настроени доста отбранително, понякога агресивно или пък безкомпромисно, когато става въпрос за интереси, че и да съхраните онова, на което държите. В този процес силно въздействие ви оказват натрупани събития, анализи на миналото. Ако има недоразумения, то вероятно е дошло време да не ги обикаляте повече, да ги разясните.

Седмицата е като своеобразен тест за здравина и устойчивост на вашите взаимоотношения… В края на периода е новолунието, което ще ви даде втора възможност да осъществите свои планове отнасящи се до бъдещето и общественото ви положение, набележете всички силни и слаби страни, пазете се от прибързаност в реакциите…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

За красив петък!

Ако сте пропуснали
Най-четени