СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 14.05.2018 – 20.05.2018

x


Новолунието в началото на седмицата е във вашия зодиакален знак, така че ще ви подейства като силна приливна вълна за промяна. Мнозина, особено родените в 1 деканат, но и всички останали в различна степен ще попаднат под императивното въздействие да оставят нещо зад гърба си, изживяло своето време, това може да окаже влияние на роднинските ви отношения и да ги постави на различно ниво, някои от вас коренно и спонтанно ще преобразят бъдещите си планове за развитие, това може да е свързано с промяна на средата, включително и пътувания, със скъсване на едни договори, за сметка на нови и т.н.

Общото е, че желанието ви за свобода се поражда, развива неудържимо, ще ви подтикне да бъдете по-креативни, да разчупите статуквото, да преобразите линията си на поведение, начин на живот.

В този процес ще ви се налага да се борите за своето място под Слънцето, понеже амбициите ви са нараснали и изискват повече усилия или това са външни причини, които ви предизвикват, мобилизират, а вие ще реагирате с упоритост, която ще се отрази на социалния ви статус – имидж като минимум.

Онова, което посеете сега, ще прораства дълго през идната една година, че и повече, не го забравяйте, не губете целите си от поглед и ще преуспеете, поне няма да позволите а подменят интересите ви…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кецове от JIMMY CHOO

Кецове от JIMMY CHOO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Риза от Prada

Риза от Prada Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Trench coat от ADEAM

Trench coat от ADEAM Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Събота… лято!

Ако сте пропуснали
Най-четени