СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 16.04.2018 – 22.04.2018

x


Вие продължавате да сте под влияние на силната опека на Венера, която ви дава шансове да градите смели планове, включително и за по-далечното бъдеще. Можете да разчитате на подкрепа от страна на по-възрастни и влиятелни личности, хора стоящи далеч от вас – буквално или в по-общ смисъл, това може и да са институции…

Ако приоритетите ви са свързани с пътувания, повишения, разрешение на юридически казуси – можете да извършите своеобразен пробив в избраното направление, стига да сте достатъчно инициативни.

С по-голяма лекота привличате погледи, печелите симпатии и одобрение. Така можете да срещнете любовта, може да скрепите настоящите си взаимоотношения. Но у повечето от вас съществува някакъв емоционален вакуум или глад за повече внимание, любов и страст… Това може да ви подтикне да се отдадете на изкушение или да предприемете действия, които все пак ще ви подействат обогатяващо. Околните се превръщат в мост към успехите ви, но се пазете от преувеличени очаквания и не забравяйте, че всяко нещо си има цена.

Възможно е нещо тайно или извън контрола ви да ви тормози – това може да са ваши собствени желания, а може да е поведение от страна на околните. Сега подобни въпроси придобиват неконтролируем характер, изненадват ви, но поне през втората част от периода ви дават повече яснота, помагат ви да вземете оптимално правилни решения и избор.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди пола от CALVIN KLEIN

CALVIN KLEIN Pleated shell midi skirt Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Cat-eye слънчеви очила от PRADA

PRADA Cat-eye acetate and silver-tone mirrored sunglasses Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пръстен от бяло злато с диаманти от BOUCHERON

BOUCHERON Quatre Radiant Edition Small 18-karat white gold diamond ring Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Велурени чехли от MERCEDES CASTILLO

MERCEDES CASTILLO Irine suede mules Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

За повече лято!

Ако сте пропуснали
Най-четени