СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 16.04.2018 – 22.04.2018

x


Вие продължавате да сте под влияние на силната опека на Венера, която ви дава шансове да градите смели планове, включително и за по-далечното бъдеще. Можете да разчитате на подкрепа от страна на по-възрастни и влиятелни личности, хора стоящи далеч от вас – буквално или в по-общ смисъл, това може и да са институции…

Ако приоритетите ви са свързани с пътувания, повишения, разрешение на юридически казуси – можете да извършите своеобразен пробив в избраното направление, стига да сте достатъчно инициативни.

С по-голяма лекота привличате погледи, печелите симпатии и одобрение. Така можете да срещнете любовта, може да скрепите настоящите си взаимоотношения. Но у повечето от вас съществува някакъв емоционален вакуум или глад за повече внимание, любов и страст… Това може да ви подтикне да се отдадете на изкушение или да предприемете действия, които все пак ще ви подействат обогатяващо. Околните се превръщат в мост към успехите ви, но се пазете от преувеличени очаквания и не забравяйте, че всяко нещо си има цена.

Възможно е нещо тайно или извън контрола ви да ви тормози – това може да са ваши собствени желания, а може да е поведение от страна на околните. Сега подобни въпроси придобиват неконтролируем характер, изненадват ви, но поне през втората част от периода ви дават повече яснота, помагат ви да вземете оптимално правилни решения и избор.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

И за по-хладни летни дни!

Ако сте пропуснали
Най-четени