СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 30.07.2018 – 05.08.2018

x


Водещи събития и тенденции засягат вашия дом и семейство, евентуални приоритети с недвижимо имущество. Пикът от показателни събития е вече зад гърба ви, но остават следствията, на които е добре да обърнете внимание, защото те могат да определят или посочат фона ви на съществуване и в бъдеще. Най-засегнати са родените през първи деканат на зодията, но и всички останали в различна степен.

Онова, на което можете да разчитате, за да подействате положително на тенденциите, е да използвате нов, нетрадиционен подход за въздействие като трябва тази обновена линия на поведение да обслужва собствения ви интерес и свобода – в един по-широк смисъл на думата.

Пътуванията, взаимодействието с авторитетни личности стоящи далеч от вас могат да ви бъдат много полезни. Изглежда най-добре се справяте с приоритети, които се отнасят до по-далечното ви бъдеще, също, ако не изпускате от поглед пак така по-далечни цели и перспективи на развитие.

Има кой да ви подкрепя, притежавате и достатъчно ресурси да въздействате на околните, така че дори и да се затвори една врата, друга ще се отвори.

Все пак мнозина съществуват в напрегната конкурентна среда, може да имате усещането ,че околните ви провокират и ако е така е по-добре да градите стратегии, отколкото да се въвличате в преки сблъсъци, освен, ако не сте готови за всички последици.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кецове от JIMMY CHOO

Кецове от JIMMY CHOO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Риза от Prada

Риза от Prada Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Trench coat от ADEAM

Trench coat от ADEAM Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Събота… лято!

Ако сте пропуснали
Най-четени