СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 12.03.2018 – 18.03.2018

x


На вас не ви липсва подкрепа и внимание от страна на околните, в частност – партньори лични или делови. Ако се възползвате от тази тенденция и сте социално по-активни, тогава през тази седмица можете да постигнете внезапни и бързи резултати и то като привлечете на своя страна важни за вас личности, които ще се превърнат в мост към личните ви цели и успехи. Вие сте склонни да отстоявате правата си енергично и така е правилно, оптимален срок да се възползвате от “зелената светлина”, която ви се дава при водене на преговори е точно настоящия период. Същевременно, препоръчително е да разрешавате теми от миналото или въпроси, които вече са стартирани, но изискват някакво уточняване.

В дома и семейството ви могат да ескалират някои недоразумения, които при семейните двойки ще прераснат в конфликт, ако не се търси и съответно намира баланс между различните интереси. Опитайте се да съхраните добрия тон и толерантност, можете да разчитате на доброжелателност на отсрещната страна, така че развоят на събитията в значима степен зависи от вас самите.

Ежедневието ви е доста динамично, предоставя ви се шанс да подобрите условията си на труд, да повишите доходите си, да получите бонус, поне морално удовлетворение. С Новолунието през последните дни и от следващата седмица вие ще имате втора възможност да поставите своеобразно ново начало, да изчистите евентуални недоразумение или да си потърсите нова работа, ако настоящата не ви удовлетворява.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Дамски часовник MICHAEL KORS

  MICHAEL KORS | COURTNEY | MK3836  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Trench coat от CALVIN KLEIN

CALVIN KLEIN Convertible double-breasted cotton-twill trench coat Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от RAG & BONE

RAG & BONE Dre distressed mid-rise slim-leg jeans Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Булчинска рокля от RIME ARODAKY

RIME ARODAKY Clover embroidered tulle and cady mini dress Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Добри акценти в правилния аутфит!

Ако сте пропуснали
Най-четени