СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 12.03.2018 – 18.03.2018

x


На вас не ви липсва подкрепа и внимание от страна на околните, в частност – партньори лични или делови. Ако се възползвате от тази тенденция и сте социално по-активни, тогава през тази седмица можете да постигнете внезапни и бързи резултати и то като привлечете на своя страна важни за вас личности, които ще се превърнат в мост към личните ви цели и успехи. Вие сте склонни да отстоявате правата си енергично и така е правилно, оптимален срок да се възползвате от “зелената светлина”, която ви се дава при водене на преговори е точно настоящия период. Същевременно, препоръчително е да разрешавате теми от миналото или въпроси, които вече са стартирани, но изискват някакво уточняване.

В дома и семейството ви могат да ескалират някои недоразумения, които при семейните двойки ще прераснат в конфликт, ако не се търси и съответно намира баланс между различните интереси. Опитайте се да съхраните добрия тон и толерантност, можете да разчитате на доброжелателност на отсрещната страна, така че развоят на събитията в значима степен зависи от вас самите.

Ежедневието ви е доста динамично, предоставя ви се шанс да подобрите условията си на труд, да повишите доходите си, да получите бонус, поне морално удовлетворение. С Новолунието през последните дни и от следващата седмица вие ще имате втора възможност да поставите своеобразно ново начало, да изчистите евентуални недоразумение или да си потърсите нова работа, ако настоящата не ви удовлетворява.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

За красив петък!

Ако сте пропуснали
Най-четени