СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 12.03.2018 – 18.03.2018

x


През настоящия период имате шанс да подобрите материалното си състояние като се развивате успешно в кариерата, получавате тайна подкрепа или откривате допълнителни, нерегламентирани източници на доходи.

Може и да сте силно привлечени от някакви варианти, които са извън сферата на познатото, изискват доза риск, но пък могат да се превърнат във водещ шанс за успехи на средното ниво.

Вие сте социално много активни и така успявате да привлечете на своя страна енергични и подкрепящи ви личности, да се справите нарастваща конкуренция, да отстоите мнението и интересите си.

Въпреки всичко, някакви процеси, които са се зародили в миналото или се отчитат за извън контрола ви, че понякога и зад гърба ви, набират все повече скорост, проявяват се и изискват решителни мерки. Възможно е да  ескалират стари и неразрешени казуси, които повече не можете да обикаляте. В оптимален случай – това е повод да действате максимално коректно и информирано, като набележите слабите звена и ги отстраните аргументирано. В не толкова подкрепящ вариант – тенденцията може да е повод за скъсване на връзки, новини, които променят вашите бъдещи намерения за развитие и кореспондират пряко с ваши близки отношения…

Внимателно насочвайте като избягвате резки или необмислени, емоционални изказвания и не губите крайните си цели от поглед. Новолунието през последните дни ще ви даде втори шанс да подействате положително на онова, което имате – общо.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Дамски часовник MICHAEL KORS

  MICHAEL KORS | COURTNEY | MK3836  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Trench coat от CALVIN KLEIN

CALVIN KLEIN Convertible double-breasted cotton-twill trench coat Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от RAG & BONE

RAG & BONE Dre distressed mid-rise slim-leg jeans Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Булчинска рокля от RIME ARODAKY

RIME ARODAKY Clover embroidered tulle and cady mini dress Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Добри акценти в правилния аутфит!

Ако сте пропуснали
Най-четени