СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 12.03.2018 – 18.03.2018

x


През настоящия период имате шанс да подобрите материалното си състояние като се развивате успешно в кариерата, получавате тайна подкрепа или откривате допълнителни, нерегламентирани източници на доходи.

Може и да сте силно привлечени от някакви варианти, които са извън сферата на познатото, изискват доза риск, но пък могат да се превърнат във водещ шанс за успехи на средното ниво.

Вие сте социално много активни и така успявате да привлечете на своя страна енергични и подкрепящи ви личности, да се справите нарастваща конкуренция, да отстоите мнението и интересите си.

Въпреки всичко, някакви процеси, които са се зародили в миналото или се отчитат за извън контрола ви, че понякога и зад гърба ви, набират все повече скорост, проявяват се и изискват решителни мерки. Възможно е да  ескалират стари и неразрешени казуси, които повече не можете да обикаляте. В оптимален случай – това е повод да действате максимално коректно и информирано, като набележите слабите звена и ги отстраните аргументирано. В не толкова подкрепящ вариант – тенденцията може да е повод за скъсване на връзки, новини, които променят вашите бъдещи намерения за развитие и кореспондират пряко с ваши близки отношения…

Внимателно насочвайте като избягвате резки или необмислени, емоционални изказвания и не губите крайните си цели от поглед. Новолунието през последните дни ще ви даде втори шанс да подействате положително на онова, което имате – общо.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

За красив петък!

Ако сте пропуснали
Най-четени