Опитвали ли сте вълшебствата за красота на Ел Макферсън?

x


VieEco пристига в живота ни тъкмо навреме. Само за да ни отведе към своето уелнес пътуване. Отдавна не бяхме откривали такова попадение – толкова много качествени продукти, събрани с грижа на едно място. За да отпразнуваме живота такъв, какъвто искаме да го живеем – цветен, наситен с емоции и усещания. И не на последно място – здравословен, за да можем да се насладим на всичко останало изброено. 

VieEco ни напомнят, че здравето може да бъде избор. Съвремието ни поднася много стрес и токсини. От химикалите в храната до тези в атмосферата, през стреса от непрекъснатата динамика. Много здравословни проблеми се отключват от фона на киселинността в нашия организъм. Телесните ни функции се поддържат в норма, когато и водните компоненти в тялото ни са алкални и клетките източват токсините. Това е разковничето към пълноценния баланс. Когато алкализираме тялото си, ние сме в постоянен здравен статус. VieEco ни помага да си набавим дневната доза от здраве и хармония. Като внесем в живота си уелнес, вътрешен баланс и хармония. И здраве във всеки момент.Впечатлени сме, че благодарениe на тях на родния пазар можем да открием продуктите от серията на Ел Макферсън – The Super Elixir. Най-известният продукт от всички е The Super Elixir Alkalising greens. Той представлява истинската кулминация за дългогодишните проучвания в преследване на уникалната му формула. И амбициозният хоризонт, пред който гордо се изправят Ел Макферсън и доктор Лаубшер. Опаковката му приютява специализирана добавка алкализиращи зеленини, съдържащи витамини, минерали и микроелементи, които спомагат за доброто здраве, жизненост и красота. До момента подобно качество продукт толкова ни липсваше. Неслучайно се превръща в бестселър по целия свят и печели редица отличия. The Super Elixir Alkalising greens е изваян, за да помогне на тялото ни да поддържа своя pH баланс. Съдържа 45 натурални съставки. В това число супер зеленини, китайски билки, храносмилателни ензими и представители на семейството на гъбите Майтаке. Формулата на това малко чудо се абсорбира от тялото на клетъчно ниво, като оптимизира действието и състоянието на всички 11 системи на нашето тяло. Да споменем само храносмилателната, ендокринната, покривната (коса, кожа и нокти), нервната, кръвоносната и още други.

Продуктът е подходящ за консумация и от вегани – не съдържа глутен, консерванти и млечни изделия.

VieEco ни припомнят, че външната красота започва отвътре. И първо трябва да се погрижим за вътрешния си баланс. Вижте още от интересната палитра продукти, които предлагат те: http://vieeco.com.


Текст: Fashion Inside

Снимки: VieEco

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кецове от Gucci

Кецове от Gucci Може да купите от тук 

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от деним

Къси панталони от деним Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Усмивка дори и в по-хладните дни!

Ако сте пропуснали
Най-четени