Опитвали ли сте вълшебствата за красота на Ел Макферсън?

x


VieEco пристига в живота ни тъкмо навреме. Само за да ни отведе към своето уелнес пътуване. Отдавна не бяхме откривали такова попадение – толкова много качествени продукти, събрани с грижа на едно място. За да отпразнуваме живота такъв, какъвто искаме да го живеем – цветен, наситен с емоции и усещания. И не на последно място – здравословен, за да можем да се насладим на всичко останало изброено. 

VieEco ни напомнят, че здравето може да бъде избор. Съвремието ни поднася много стрес и токсини. От химикалите в храната до тези в атмосферата, през стреса от непрекъснатата динамика. Много здравословни проблеми се отключват от фона на киселинността в нашия организъм. Телесните ни функции се поддържат в норма, когато и водните компоненти в тялото ни са алкални и клетките източват токсините. Това е разковничето към пълноценния баланс. Когато алкализираме тялото си, ние сме в постоянен здравен статус. VieEco ни помага да си набавим дневната доза от здраве и хармония. Като внесем в живота си уелнес, вътрешен баланс и хармония. И здраве във всеки момент.Впечатлени сме, че благодарениe на тях на родния пазар можем да открием продуктите от серията на Ел Макферсън – The Super Elixir. Най-известният продукт от всички е The Super Elixir Alkalising greens. Той представлява истинската кулминация за дългогодишните проучвания в преследване на уникалната му формула. И амбициозният хоризонт, пред който гордо се изправят Ел Макферсън и доктор Лаубшер. Опаковката му приютява специализирана добавка алкализиращи зеленини, съдържащи витамини, минерали и микроелементи, които спомагат за доброто здраве, жизненост и красота. До момента подобно качество продукт толкова ни липсваше. Неслучайно се превръща в бестселър по целия свят и печели редица отличия. The Super Elixir Alkalising greens е изваян, за да помогне на тялото ни да поддържа своя pH баланс. Съдържа 45 натурални съставки. В това число супер зеленини, китайски билки, храносмилателни ензими и представители на семейството на гъбите Майтаке. Формулата на това малко чудо се абсорбира от тялото на клетъчно ниво, като оптимизира действието и състоянието на всички 11 системи на нашето тяло. Да споменем само храносмилателната, ендокринната, покривната (коса, кожа и нокти), нервната, кръвоносната и още други.

Продуктът е подходящ за консумация и от вегани – не съдържа глутен, консерванти и млечни изделия.

VieEco ни припомнят, че външната красота започва отвътре. И първо трябва да се погрижим за вътрешния си баланс. Вижте още от интересната палитра продукти, които предлагат те: http://vieeco.com.


Текст: Fashion Inside

Снимки: VieEco

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Обичаме да изпъкваме в тълпата не заради дрехите си, а заради увереността, с която ги носим.

Ако сте пропуснали
Най-четени